Αυτοί είναι οι λόγοι που σε εκνευρίζει ο σύντροφός σου (βάσει ζωδίου) (Μέρος II)

Kάθε ζώδιο έχει τα αρνητικά του και τα μειονεκτήματά του και εννοείται πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάποιο χαρακτηριστικό που να εκνευρίζει τους γύρω του.

Παρακάτω θα δεις τη λίστα με όλα τα ζώδια και τις εκνευριστικές τους ιδιότητες…

#Σκορπιός: Έχουν μια κακιά συνήθεια οι Σκορπιοί που δεν μπορούν να σταματήσουν. Δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό όταν πρέπει. Είναι οι πιο κουτσομπόληδες του ζωδιακού κύκλου και αυτό το μειονέκτημα δύσκολα αλλάζει. Αν τους ζητήσεις να είναι πιο προσεκτικοί με το τι αποκαλύπτουν στους γύρω τους θα σε ακούσουν αλλά θα τους είναι πολύ δύσκολο να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν.

#Τοξότης: Η λαιμαργία των Τοξοτών είναι το αδύναμο σημείο της και όσο και αν προσπαθούν να την καταπολεμήσουν δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν εύκολα.

#Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι είναι περίεργοι με τους δικούς τους ανθρώπους με αποτέλεσμα να κάνουν συνέχεια ένα σωρό εκνευριστικές ερωτήσεις. Σε μια συνομιλία με έναν Αιγόκερω ακούς τη μια ερώτηση μετά την άλλη χωρίς απαραίτητα να περιμένει να ακούσει την απάντησή σου.

#Υδροχόος: Οι Υδροχόοι βάζουν τα δυνατά τους να μην αγχώνονται αλλά δεν το καταφέρνουν ούτε στο απειροελάχιστο. Όσες συμβουλές και αν τους δώσετε δεν θα έχουν αντίκρισμα ειδικά σε ό,τι αφορά την καριέρα τους. Το άγχος τους είναι μεγάλο και έχουν την κακιά συνήθεια να το μεταδίδουν και στους γύρω τους.

#Ιχθείς: Ποιες είναι οι κακιές συνήθειες όλων των ζωδίων; Ο Ιχθύς τις έχει όλες μαζί συγκεντρωμένες. Μπορεί τα μαιονεκτήματά του να είναι πολλά αλλά ταυτόχρονα έχει τόσα πολλά πλεονεκτήματα που καταφέρνει να παραμένει σε γενικές γραμμές αξιαγάπητος.

Δες εδώ τις εκνευριστικές συνήθειες των υπόλοιπων ζωδίων.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί είναι οι λόγοι που σε εκνευρίζει ο σύντροφός σου (βάσει ζωδίου) (Μέρος Ι)

Να για ποιον λόγο δεν προχωράει η σχέση σου (ή γιατί τα ζώδια δεν κάνουν σχέσεις)

Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book