Δείτε πως θα απολυμάνετε τα κραγιόν σας

Αφού έχετε καθαρίσει το σπίτι και έχετε απολυμάνει κάθε γωνιά του σειρά έχουν τα καλλυντικά σας. Αρχικά σας είπαμε πως θα τα τακτοποιήσετε. Σας δώσαμε απίθανες ιδέες και να είστε σίγουρες πως θα βρίσκετε στο λεπτό ότι ακριβώς χρειάζεστε.

Τώρα ήρθε η σειρά της απολύμανσης των προϊόντων μακιγιάζ ξεκινώντας από τα κραγιόν. Είναι άλλωστε το αγαπημένο σας κι εκείνο που μέχρι τώρα φορούσατε καθημερινά. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να αλλοιωθούν ή να χαλάσουν.

Αντίθετα μετά από τη διαδικασία θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και ίσως σας γίνει και συνήθεια ώστε να αποφεύγετε τυχόν μολύνσεις

και μετά κορονοϊού περίοδο.

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν; 

Αρχικά μπορείτε να κάνετε το αυτονόητο που σημαίνει να κόψετε την άκρη του κραγιόν με ένα μαχαίρι. Αυτό βέβαια σημαίνει πως θα πετάξετε ένα μεγάλο μέρος του και είναι στ’ αλήθεια κρίμα, ειδικά αν έχετε ξοδέψει μια μικρή περιουσία γι’ αυτό ή είναι σχετικά καινούριο και το έχετε απλώσει ελάχιστες φορές.

Το δεύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε οινόπνευμα σε ένα μπουκάλι με σπρέι και να ψεκάσετε όλη την επιφάνεια του κραγιόν. Στη συνέχεια σκουπίστε το ταμποναριστά με ένα καθαρό χαρτομάντιλο και το κραγιόν σας είναι απαλλαγμένο πλέον από βακτήρια και μικρόβια και έτοιμο για χρήση.

Προσοχή: Μην χρησιμοποιήσετε κραγιόν για να καθαρίσετε το κραγιόν σας. Θα το καταστρέψετε.

Διαβάστε ακόμη:

Κάντε ένα διάλειμμα από την καθαριότητα του σπιτιού και βάψτε τα νύχια σας με τα ωραιότερα βερνίκια της Άνοιξης!

Balm χεριών: Το προϊόν που θα σας σώσει από την ξηρότητα που προκαλεί το τζελ απολύμανσης

Keywords
Τυχαία Θέματα