Κορονοϊός: Τρεις νεκροί το τελευταίο 24ωρο, 31 νέα κρούσματα, 495 στο σύνολο

Τρεις άνθρωποι, δύο στην Κοζάνη και ένας στην Αθήνα κατέληξαν από τον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στους εννέα. Όπως είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροωνοϊό 31 είναι τα επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός τους στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον στα 495.

Αυτή την ώρα 90 ασθενείς παραμένουν νοσηλευόμενοι, εκ των οποίων οι 20 είναι διασωληνωμένοι. Από το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων τα 84 είναι απροσδιόριστης προέλευσης. Ήδη έχουν ελεγχθεί περισότερα από 7.200 δείγματα.

Ο κ.Τσιόδρας επισήμανε ότι σε όλο τον κόσμο εκτιμάται ότι καταγράφεται μόλις το 15% των πραγματικών κρουσμάτων, ενώ η Ευρώπη βρίσκεται στην καρδιά της πανδημίας με το 50% των θανάτων από τον κορωνοϊό στον κόσμο να βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας επανέλαβε την έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων και καυτηρίασε τη σημερινή εικόνα  εξόδου στις εθνικές οδούς. Πρόσθεσε δε, ότι είναι απαράδεκτο νησιά να έρχονται σε επαφή με τον κορωνοϊό από επισκέπτες και σημείωσε ότι στην Αθήνα και την Αττική εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα του κορωνοϊού.

Περισσότερα στο protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε πόσες μέρες συμπλήρωσε κλεισμένη στο σπίτι! 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία που θηλάζει τον γιο της 

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Πριν λίγο καιρό αποχαιρετούσε τον Κώστα Βουτσά μέσα από ανάρτηση του…

Keywords
Τυχαία Θέματα