Το προϊόν περιποίησης που δεν αποχωρίζεται η Heidi Klum ειδικά τώρα που μένει στο σπίτι

Και η Heidi Klum μένει σπίτι. Όπως όλοι μας πλέον. Φυσικά συνεχίζει να περιποιείτε την επιδερμίδα της καθημερινά και σχολαστικά ενώ φροντίζει να ενημερώνει τους ακόλουθους της στο Instagram για τον τρόπο που περνά τις μέρες της αλλά και τις συνήθειες που έχουν αλλάξει πλέον. 

Στην τελευταία της μάλιστα φωτογραφία φαίνεται να στέκεται από την μία πλευρά του παραθύρου και να “φιλά¨ τον σύζυγο της Tom Kaulitz ο οποίος βρισκόταν στην άλλη. Ναι κάπως έτσι ζούμε πλέον. Η

Heidi δεν έμεινε στη φωτογραφία αφού αποκάλυψε τις σκέψεις για αυτό που περνά όλη η υφήλιος αυτή την περίοδο.

Εκμυστηρεύτηκε πως όσο κι αν θέλει να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον αγαπημένο της δεν είναι σωστό. Πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπά. Είναι υπόθεση όλων μας να προστατεύσουμε τους δικούς μας ανθρώπους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις 14 Μάρ, 2020 στις 7:02 μμ PDT

Η Klum επίσης παρακαλεί να ακούσουμε όλοι τους γιατρούς και να παραμείνουμε σε απόσταση από τους άλλους ειδικά αν δεν αισθανόμαστε καλά. Τέλος έστειλε σε όλους την αγάπη και τη θετική ενέργεια.

Και κάπως έτσι πέρασε ένα κοινωνικό μήνυμα σε όλους. Παράλληλα όμως φροντίζει να αποκαλύπτει στις θαυμάστριες της όλα της τα μυστικά ομορφιάς αφού γνωρίζει πως κι εκείνες ασχολούνται περισσότερο με την επιδερμίδα τους με αφορμή τον εγκλεισμό στο σπίτι.

Καθώς επίσης και το αγαπημένο της προϊόν ενυδάτωσης που τώρα το έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις 14 Φεβ, 2020 στις 1:03 μμ PST

Πρόκειται για το Mario Badescu Buttermilk Moisturizer. Μια ενυδατική κρέμα με απαλή και ρευστή υφή, κατάλληλη ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Άλλωστε η Heidi όπως η ίδια έχει δηλώσει οι βαριές και παχύρευστες κρέμες φράζουν τους πόρους και ερεθίζουν το δέρμα της με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σπυράκια και κοκκινίλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JASTIP MALAYSIA SINGAPORE (@belanja.impor) στις 2 Μάι, 2018 στις 8:17 πμ PDT

Το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα ενώ χάρη στο εκχύλισμα από θυμάρι αλλά και το γαλακτικό οξύ που περιέχει στη σύνθεση του απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας έξτρα λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

Balm χεριών: Το προϊόν που θα σας σώσει από την ξηρότητα που προκαλεί το τζελ απολύμανσης

Μία ακόμη πλεξούδα θα μάθετε να φτιάχνετε σήμερα και θα την ανεβάσετε στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα