Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα βλέπει το όνομα της να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με αφορμή τα επόμενα επαγγλματικά της βήματα.

Το μεσημέρι της Τρίτης (07/05) ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε μέσω της εκπομπής “Για την παρέα” πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει τηλεοπτικά μέσω του Alpha.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυρίζει στον Alpha. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ακόμα δεν ξέρουμε. Μάθαμε ότι συζητάει και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει. Εγώ

δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν δεν έχει ο Alpha. Ποιοι είμαστε εμείς που θα μπούμε εμπόδιο στην Κωνσταντίνα;», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.

Παρόλα αυτά, το πρωί της Τετάρτης (08/06) η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε αποκλειστικά στο Πρω1νό, ότι επικοινώνησε με τον Alpha και της διέψευσαν ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι.

“Χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ειπώθηκε ότι η Κωνσταντίνα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha για να επιστρέψει. Επειδή το είδα και επειδή ξέρω ότι η εκπομπή έχει πολύ καλή δημοσιογραφική ομάδα, επικοινώνησα με τον Alpha για να δω μήπως η κυρία Σπυροπούλου μετά το ναυάγιο της συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, έχει “ανοίξει” τα φτερά της και ψάχνει επαγγελματική στέγη αλλού. Με πολύ χαλαρή και χιουμοριστική διάθεση τα στελέχη του Alpha μου είπαν πως δεν έχει γίνει καμία επαφή και πως δεν υπάρχει επικοινωνία.”, ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην έχει βρει τηλεοπτική στέγη για την επόμενη σεζόν, όμως έχει αποφασίσε με τι θα ασχοληθεί το καλοκαίρι. Όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θα κυκλοφορήσει την προσωπική της συλλογή με μαγιό. “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το καινούριο ταξίδι που ξεκινάει για μένα και εσάς! Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα μαγιό που έχω εμπνευστεί και αγαπήσει!”, έγραψε σε σχετική ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμη:

La Casa de Papel: Δείτε το νέο trailer της τρίτης σεζόν!

Πάνος Ιωαννίδης: Αποδέχεται τον χαρακτηρισμό “sex symbol” που του έχουν αποδώσει;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ατάκα για την πορεία της Ελένης Μενεγάκη και το δικό της τηλεοπτικό μέλλον!

Keywords
Τυχαία Θέματα