La Casa de Papel: Δείτε το νέο trailer της τρίτης σεζόν!

Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής και αρκετή περιέργεια για τα όσα θα δούμε στην 3η σεζόν του La Casa De Papel, το Netflix δημοσίευσε ένα συναρπαστικό τρέιλερ με τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης συμμορίας του El Profesor να υπόσχονται την επιστροφή τους στις οθόνες μας.

Το La Casa De Papel 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2019 στο Netflix και η αρχή της νέας σεζόν θα πετύχει τους ήρωες

σε εξωτικούς προορισμούς, όπου απολαμβάνουν τα εκατομμύρια που με αρκετό κόπο πήραν από το Νομισματοκοπείο στις δύο προηγούμενες σεζόν.

Οι διακοπές των Tokyo (Úrsula Corberó), Denver (Jaime Lorente), Rio (Miguel Herran), Nairobi (Alba Flores), Helsinki (Darko Peric), Profesor (Alvaro Morte), Raquel (Itziar Ituño) και Stockholm (Esther Acebo) όπως όλα δείχνουν στο βίντεο που ακολουθεί θα κοπούν ξαφνικά!

Σήμερα, κυκλοφόρησε το νέο trailer του τρίτου κύκλου, στο οποίο βλέπουμε έναν άνδρα να φορά τη γνωστή μάσκα του Σαλβαδόρ Νταλί και όταν την αφαιρεί γίνεται γνωστό πως πρόκειται για τον Profesor.

Ο πρωταγωνιστείς αναφέρει μεταξύ άλλων: “Οσοι αντιλαμβάνονται αυτή την μάσκα ως σύμβολο της αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά”.

Διαβάστε ακόμη:

Πάνος Ιωαννίδης: Αποδέχεται τον χαρακτηρισμό “sex symbol” που του έχουν αποδώσει;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ατάκα για την πορεία της Ελένης Μενεγάκη και το δικό της τηλεοπτικό μέλλον!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πάρτι γενεθλίων της Κατερίνας Γκαγκάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα