Αυτή είναι η make up collection της σεζόν που μας ξετρέλανε!

Κάνοντας ένα πέρασμα από τα accounts των αγαπημένων μας make up brands στο Instagram πέσαμε πάνω σε μία συλλογή μακιγιάζ που μας ξετρέλανε. Και σκεφτήκαμε ότι είναι ιδιαίτερα βολικό να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη σειρά που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα από το να μαζεύουμε τα προϊόντα που χρειαζόμαστε από διαφορετικά brands.

Πρόκειται για τη νέα make collection της Bobbi Brown.

Ο λόγος που της έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία είναι γιατί δημιουργήθηκε από την διάσημη make up artist. Και ποιος γνωρίζει καλύτερα τις τάσεις και τις ανάγκες μας αν όχι εκείνη;


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) στις 17 Σεπ, 2018 στις 5:51 πμ PDT

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το militaire look που επανήλθε δυναμικά στις πασαρέλες, με τις χακί και τις καφέ αποχρώσεις να επικρατούν, ειδικά στις σκιές ματιών. Η υφή τους είναι μεταλλική με shimmer που χαρίζει την λάμψη που χρειαζόμαστε ειδικά όταν ο καιρός είναι μουντός.

Star product της collection είναι η παλέτα για μάτια και ζυγωματικά Camo Luxe Eye & Cheek Palette και ακολουθούν οι μονές ιριδίζουσες σκιές με 3D εφέ, Luxe Eye Shadow Multichrome οι οποίες δημιουργούν ανεπανάληπτο βάθος και αποτέλεσμα που διαρκεί τουλάχιστον 8 ώρες. Τα βερνίκια νυχιών είναι στην ίδια φιλοσοφία με το Khaki να έχει γίνει ήδη το αγαπημένο μας όπως και το Long Wear Gel Eyeliner που μας βοηθά να αποκτήσουμε το cat eye look που έχει γίνει η νέα μας εμμονή.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) στις 16 Σεπ, 2018 στις 6:11 πμ PDT

Τα χείλη αποκτούν ένα απαλό ροζ χρώμα με το κραγιόν Luxe Lip Color Pink Nude, μεγαλύτερη ένταση με το Neautral Rose και μια ακόμα πιο γοητευτική πινελιά με το σκουρότερο Downtown Plum. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η μάσκαρα Eye Opening Mascara η οποία όπως μαρτυρά και το όνομά της ανοίγει το βλέμμα χαρίζοντας μήκος και όγκο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) στις 18 Σεπ, 2018 στις 5:46 πμ PDT

Αυτό λοιπόν που μας προτείνει η Bobbi Brown είναι αυτό ακριβώς που επιθυμούμε: Ένταση στα μάτια αλλά με γήινες αποχρώσεις, χείλη απαλότερα και λάμψεις σε ζυγωματικά και νύχια.

Σ’ ευχαριστούμε Mrs Brown!

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα σκούρα κραγιόν του Φθινοπώρου

Τα βερνίκια νυχιών με glitter δεν είναι μόνο για τις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα