«Επαναστάτρια» με ταλέντο η ανιψιά του Καπουτζίδη στο «Οσο έχω εσένα»

SHOWBIZ«Επαναστάτρια» με ταλέντο η ανιψιά του Καπουτζίδη στο «Οσο έχω εσένα»Τρίτη, Νοέμβριος 6, 2018 - 19:11

❱❱ Βαδίζει στα χνάρια του θείου της, με τις... ευλογίες του!

Η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη είναι ηθοποιός, παίζει στη σειρά «Οσο έχω εσένα» και μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε τηλεοπτική δουλειά.

Η Ειρήνη Βαλατσού, που υποδύεται την επαναστάτρια Νεφέλη στο καθημερινό σίριαλ του Σκάι, έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη πριν από τρία χρόνια με τον ρόλο της Αννας, της επίσης επαναστάτριας κόρης της

Σμαράγδας Καρύδη, στη σειρά «Εθνική Ελλάδος». Η νεαρή ηθοποιός είναι η κόρη της αδελφής του Γιώργου Καπουτζίδη Κικής και η μεγάλη αδυναμία του. Μάλιστα, από το λύκειο ακόμη τον συνόδευε σε θεατρικές πρεμιέρες και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον ακολουθούσε στις καλοκαιρινές περιοδείες του ανά την Ελλάδα.

Τον περασμένο Ιούνιο ο υπερήφανος θείος παρακολούθησε την αποφοίτησή της και έγραψε στο Instagram: «Χθες βράδυ, στη Δραματική Σχολή Αθηνών, οι τριτοετείς σπουδαστές στις πτυχιακές εξετάσεις τους, μας εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους, τον επαγγελματισμό τους, και μας χάρισαν μια άρτια παράσταση. Είκοσι ένα χρόνια μετά τη δική μου αποφοίτηση από τη σχολή, επέστρεψα για να δω μια παρέα καταπληκτικών, ταλαντούχων ηθοποιών. Με έκαναν να γελάσω, να συγκινηθώ, να δακρύσω, αλλά και να νιώσω τόσο υπερήφανος για την ανιψιά μου!».

Keywords
Αναζητήσεις
τουρτες με τον γκριτσ
Τυχαία Θέματα
Επαναστάτρια, Καπουτζίδη, Οσο,epanastatria, kapoutzidi, oso