Αυτή είναι η εκπληκτική nude τουαλέτα που φόρεσε η Πριγκίπισσα Ευγενία στη δεξίωση του γάμου της

Η Πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Jack Brooksbank στο Λονδίνο, την περασμένη Παρασκευή, και μας εντυπωσίασε όλους με την επιλογή που έκανε στο νυφικό της. Η Πριγκίπισσα επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο σχέδιο των Peter Pilotto και Christopher De Vos. Το νυφικό της είχε βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη μια λεπτομέρεια που δεν ήταν καθόλου τυχαία.

«Η ανοιχτή πλάτη του νυφικού έγινε μετά από ειδικό αίτημα της πριγκίπισσας Ευγενίας, η οποία είχε υποβληθεί σε εγχείρηση σε ηλικία 12 χρόνων για να διορθωθεί

η σκολίωση», γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του παλατιού.

Αμέσως μετά τον γάμο η Πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank πήγαν στη δεξίωση του γάμου τους στο Royal Lodge. Εκεί η Πριγκίπισσα Ευγενία φόρεσε μια εκπληκτική τουαλέτα του σχεδιαστή Zac Posen σε απόχρωση White Rose of York. H τουαλέτα της Πριγκίπισσας ήταν αρκετά κλειστή στον λαιμό και είχε στενή μέση και μπούστο.

Η Πριγκίπισσα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διαμαντένια σκουλαρίκια που της έκανε δώρο ο γαμπρός και ένα αξεσουάρ στα μαλλιά που της δάνεισε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Πριγκίπισσα Ευγενία πρωτοτύπησε στη χρωματική επιλογή της τουαλέτας που φόρεσε καθώς ήταν μια οικογενειακή παράδοση των νυφών του παλατιού να φοράνε λευκή τουαλέτα στη δεξίωση. Εκείνη θέλησε να κάνει τη διαφορά και φόρεσε μια διαφορετική απόχρωση.

Τόσο η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, όσο και η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, είχαν επιλέξει λευκές τουαλέτες για τις δεξιώσεις των γάμων τους. Η Kate είχε φορέσει νυφική δημιουργία Alexander McQueen και η Meghan είχε φορέσει τουαλέτα Stella McCartney.

O γνωστός σχεδιαστής Zac Posen δημοσίευσε μια φωτογραφία της Πριγκίπισσας Ευγενίας στον λογαριασμό του στο instagram και τη σχολίασε γράφοντας: «Ήταν μεγάλη τιμή να δημιουργήσω αυτό το φόρεμα για την Πριγκίπισσα Ευγενία την ημέρα του γάμου της. Η χάρη, η κομψότητα και η δύναμή της ενσωματώνουν τέλεια όλα όσα μπορούσα να ελπίζω σε μια γυναίκα που φορούσε το σχέδιό μας».

Διαβάστε ακόμα: H Keira Knightley κλέβει τις εντυπώσεις με εκπληκτική Chanel δημιουργία στην πρεμιέρα της ταινίας Colette

Keywords
Τυχαία Θέματα