Αυτές οι 5 συνήθειες θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά!

Το καλοκαίρι μπορεί όπου να ναι… να τελειώνει αλλά εσύ έχεις βάλει ήδη τους στόχους σου για την επόμενη χρονιά! Ωστόσο, δεν θέλεις να κάνεις αυστηρή δίαιτα ούτε να περάσεις 24 ώρες το 24ωρο στο γυμναστήριο! Μην σε πιάνει άγχος ούτε φυσικά να τα παρατήσεις. Απλά άλλαξε τις κακές σου συνήθειες! Με τις παρακάτω αλλαγές στην καθημερινότητα σου θα χάσεις βάρος και μάλιστα γρήγορα!

Μικρότερες ποσότητες. Δεν χρειάζεται να τρως κάθε μέρα-όλη μέρα μπρόκολο και μαρούλι για να χάσεις βάρος. Μπορείς να απολαμβάνεις τα

αγαπημένα σου φαγητά απλά κατανάλωσε λιγότερο. Ξεκίνα απλά να μειώσεις τις ποσότητες που καταναλώνεις και θα δεις σίγουρα διαφορά.

Κάνε γυμναστική ή κινησου! Η γυμναστική παίζει μεγάλο ρόλο! Με 30-60 λεπτά γυμναστική κάθε μερά εκτός από την τεράστια διαφορά που θα δεις στο σώμα σου, θα αποκτήσεις περισσότερη διάθεση και λιγότερο στρες και άγχος. Αν όμως, δεν προλαβαίνεις να πας γυμναστήριο μπορείς να κινείσαι περισσότερο μέσα στην ημέρα, όπως να περπατάς μέχρι το γραφείο, να πηγαίνεις μια βόλτα με τα πόδια ή να πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ με τα πόδια.

Φάε πρωινό! Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να τρως πρωινό αφού και θα σε κρατήσει μακριά από τα τσιμπολογήματα και θα έχεις περισσότερη ενέργεια. Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρωινό όπως γιαούρτι με βρώμη και μέλι, φρούτα ή ομελέτα με λαχανικά.

Μην παραλείπεις γεύματα! Ναι όταν θέλεις να χάσεις βάρος πρέπει να τρως λιγότερο αλλά προσπάθησε να μοιράσεις τις θερμίδες σου μέσα στην ημέρα. Επέλεξε, λοιπόν, διαιτητικά σνακ για να κρατήσεις τον μεταβολισμό σου σε εγρήγορση. Φρόυτα, γιαούρτι με ξηρούς καρπούς ή τοστ με τυρί χαμηλών λιπαρών είναι ιδανικές επιλογές.

Να κοιμάσαι καλά. Πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι ο καλός ύπνος προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό μας. Όταν δεν κοιμάσαι σωστά, την επόμενη μέρα πεινάς περισσότερο, δεν έχεις την απαραίτητη ενέργεια για γυμναστική και νιώθεις λιγούρες.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Τι να πίνεις για να κοιμάσαι έως και 1,5 ώρα περισσότερο το βράδυ

Keywords
Τυχαία Θέματα