Αφροδίτη Σκαφίδα: «Σπάει» τη σιωπή της για το Survivor All Star -«Αντιμετωπίσαμε bullying εκεί μέσα»

Για πρώτη φορά μίλησε η Αφοδίτη Σκαφίδα για τη συμμετοχή της στο φετινό «Survivor All Star», από το οποίο αποβλήθηκε μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο στα social media που την έδειχνε να τρώει κρυφά το φαγητό που της έδωσε ένας local. Οι άνθρωποι της παραγωγής έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν -όπως υποστήριξαν- ότι η γνωστή αθλήτρια έπαιρνε συστηματικά φαγητό από κάποιον ντόπιο, παραβιάζοντας έτσι τους κανόνες του παιχνιδιού.

Το πρωί της Πέμπτης 31/8, η Αφροδίτη Σκαφίδα

«έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως υπήρξε bullying στο παιχνίδι από άλλους παίκτες, ενώ παράλληλα εξήγησε τον λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση να μπει ξανά στο ριάλιτι. Όσο για το αν θα το ξαναέκανε; Η απάντηση είναι… όχι!

Η Αφροδίτη Σκαφιδά για τη συμμετοχή της στο «Survivor All Star»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα. Ο λόγος που μπήκα είναι επειδή ξεκινάω έναν σύλλογο στίβου στη Γλυφάδα, τον οποίο θέλω και να βοηθήσω οικονομικά. Γι’ αυτό τον λόγο μπήκα στο Survivor All Star. Έχω πάρει αυτό που ήθελα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε θέλω να προχωρήσω», είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Και συνέχισε: «Τα πιο πολλά παιδιά αντιμετωπίσαμε bullying μέσα στο Survivor. Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν από μόνοι τους την ευκαιρία να κάνουν bullying».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το βίντεο από τις διακοπές με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη

Ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της -Το μήνυμα στα social media

Μαρία Μπακοδήμου: Ξεσπά για το bullying στη Σάσα Σταμάτη- «Τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση»

Keywords
Τυχαία Θέματα