Πριγκίπισσα Diana: H συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της για την 26η επέτειο του θανάτου της

17:30 31/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana, Charles Spencer, τίμησε την 26η επέτειο του θανάτου της και έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στα social media.

Ο κόμης Spencer, 59 ετών, ο οποίος ζει στο Althorp House, στο Νορθάμπτον, ανέβασε μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία, όπου η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana έχει περάσει προστατευτικά το χέρι της γύρω από τον μικρότερο αδελφό

της.

Σήμερα είναι η 26η επέτειος του θανάτου της Diana, όταν η πριγκίπισσα σκοτώθηκε μαζί με τον σύντροφό της Dodi Al Fayed και τον οδηγό τους Henry Paul σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην υπόγεια διάβαση Pont de l’Alma του Παρισιού στις 31 Αυγούστου 1997.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charles Spencer (@charles.earl.spencer)

Οι ακόλουθοί του έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους. “Αξιολάτρευτη φωτογραφία. Η Diana ήταν τόσο αξιαγάπητη και είμαι σίγουρος ότι ήταν και η καλύτερη μεγάλη αδελφή. Μεγάλωσα αγαπώντας την Diana, όπως και οι περισσότεροι σ’ αυτόν τον κόσμο. Βοηθάς να κρατάς την καλοσύνη και το πνεύμα της ζωντανό με το να είσαι ο άνθρωπος που είσαι. Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό” έγραψε ένας χρήστης ενώ άλλος πρόσθεσε:

“Υπέροχη φωτογραφία, πολύ σημαδιακή. Πρέπει να είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς κάθε χρόνο. X”

Ένας τρίτος σχολίασε: “Μου λείπει η παρουσία της στον κόσμο. Είμαι τόσο ευγνώμων που είστε εδώ, κάνοντας μια εκπληκτική δουλειά διδάσκοντας στον κόσμο για την οικογένεια Spencer, κρατώντας μας όλους προσγειωμένους, συνδέοντάς μας με την ιστορία. Μας δίνει σε όλους μας μεγάλη ασφάλεια. Σας ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας.”

Keywords
Τυχαία Θέματα