Βίκυ Καγιά: Επέστρεψε στα social media μετά από 25 μέρες -Το ταξίδι στη Βενετία

Ήταν έξι Αυγούστου του 2023, όταν η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι επιθυμεί να αποστασιοποιηθεί από τα social media για ένα διάστημα, κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της. Η παρουσιάστρια άφησε στην άκρη το κινητό της και αφοσιώθηκε στα αγαπημένα της πρόσωπα και σε ό,τι άλλο την κάνει χαρούμενη.

«Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και

ειλικρινείς με τον εαυτό μας.

Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media – έστω και για λίγο.

Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», είχε γραψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στα social media

Μετά από 25 ημέρες παύσης, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Instagram, τροφοδοτώντας το προφίλ της με φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ιταλία. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο, η ίδια βρέθηκε στη Βενετία για επαγγελματικούς λόγους, όπως αποκάλυψε μέσα από αναρτήσεις της.

Ειδικότερα, έδωσε το «παρών» σε ένα event του οίκου Armani και δεν παρέλειψε να βγάλει πολλές φωτογραφίες προκειμένου να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η Βίκυ Καγιά φαίνεται ανανεωμένη, ξεκούραστη και πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το ταξίδι.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει μετέωρο, μιας και δεν έχει δώσει τα χέρια με κάποιον σταθμό. Το μοντέλο αποφάσισε να απέχει από επιλογή, ολοκληρώνοντας έναν μεγάλο κύκλο πριν ανοίξει τον επόμενο.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το βίντεο από τις διακοπές με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη

Ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της -Το μήνυμα στα social media

Μαρία Μπακοδήμου: Ξεσπά για το bullying στη Σάσα Σταμάτη- «Τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση»

Keywords
Τυχαία Θέματα