Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το βίντεο από τις διακοπές με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον οριστικό χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της, κάνοντας μια νέα σχέση.

Η δημοσιογράφος είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ωστόσο κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα δημόσια πως είναι μαζί.

Το φετινό καλοκαίρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν το πέρασαν μαζί, κάνοντας διακοπές σε

διαφορά μέρη της Ελλάδας.

Ο Αύγουστος πάντως είχε άρωμα… Κρήτης, μιας και αποτελεί το αγαπημένο νησί τους και το επισκέπτονταν πολύ συχνά πριν ακόμα γίνουν ζευγάρι.

Οι δυο τους χάρηκαν τις διακοπές με την παρέα τους και ενώ οι αναρτήσεις τους στα social media ήταν πολλές, τα κοινά στιγμιότυπα ήταν ελάχιστα, αφού τους είδαμε μόνο σε αναμνηστικά «κλικ» όλης της παρέας.

Το ζευγάρι δεν επιθυμεί να εκθέσει τη σχέση του στη δημοσιότητα και έτσι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να την προστατεύσει.

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν έχουν επιστρέψει στη βάση τους, όμως αναπολούν την καθημερινότητά τους στο νησί και φυσικά τη θάλασσα.

Το ζευγάρι λατρεύει το σερφ και φέτος είχε άφθονο χρόνο να εξασκηθεί στο αγαπημένο χόμπι του. Με την επιστροφή, λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκέντρωσε τα καλύτερα βίντεο που τράβηξε την περίοδο που έμεινε στην Κρήτη και έφτιαξε ένα μεγάλο, το οποίο δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok.

Όπως θα δείτε, σύσσωμη η παρέα χάρηκε με την καρδιά της τις διακοπές, δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Βουτιές, σερφ, χορός, φαγητό, πανηγύρια και ατέλειωτες βόλτες περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα των διακοπών τους.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

@iamevridikivalavani

Κρήτη μου σ’ευχαριστώ για ακόμα ένα μαγικό καλοκαίρι #tiktok #traveltiktok #travellife #summer #vacation #greece #fypシ #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – evridiki_valavani

Μια ματιά ακόμα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Διακοπές στη Φολέγανδρο με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη -Φωτογραφίες

Νίνο – Νικηφόρος: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα τους! Τι συμβαίνει;

Δημήτρης Κουτσούμπας: Εκτάκτως στο νοσοκομείο -Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Keywords
Τυχαία Θέματα