White blonde: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας στο Νο 1 trend της σεζόν!

Στα μέσα της άνοιξης αποφασίσατε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας. Για την ακρίβεια, μεγάλη αλλαγή. Το σκέφτεστε καιρό, ειδικά εσείς που έχετε αρκετά γκρίζα, μιας και είναι η πιο πρακτική λύση.

Ναι, σωστά καταλάβατε, αναφερόμαστε στο white blonde που είναι μεγάλη τάση και το έχετε λατρέψει. Και κάπου εδώ θέλουμε να τονίσουμε πως ότι διαβάσετε στη συνέχεια ισχύει και για όλες τις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις του ξανθού.

Για να τις πετύχετε,

αν δεν είστε ήδη ανοιχτόχρωμη, θα χρειαστεί να ξανοίξετε τα μαλλιά σας αρκετούς τόνους και αν είναι πολλά σκούρα θα πρέπει να κάνετε υπομονή αφού θα επισκεφτείτε τον haircolorist αρκετές φορές.

Κι αυτό επειδή πρέπει να γίνει σταδιακά και με ασφάλεια ώστε να μην καταστραφεί η τρίχα. Οι ειδικοί είναι και πάλι εδώ για να σας αποκαλύψουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RENO BALAYAGE (@kristakstorm)

Είναι μία απόφαση που δεν μπορείτε να πάρετε βιαστικά. Θέλει σκέψη και μάλιστα αρκετή. Πρόκειται για μεταμόρφωση και θα σας πάρει αρκετές ημέρες μέχρι να την συνηθίσετε.

Ίσως στην αρχή σας πιάσει πανικός αλλά όσο κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη τόσο περισσότερο θα σας αρέσει το νέο σας look.

Υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις: Κι όμως, αν πιστεύετε πως είναι μία μόνο, κάνετε λάθος. Από το creamy blonde μέχρι και το pearly white αλλά και αρκετές ακόμη που θα σας δείξει ο κομμωτής σας στο χρωματολόγιο.

Είναι ο μοναδικός άλλωστε που μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας υποδείξει εκείνη που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας. Οι celebrity haircolorists προτείνουν να δοκιμάσετε μια περούκα στην απόχρωση που σας αρέσει, πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DAISY | UK BLONDE EXPERT (@daisy_goord)

Δεν είναι μια διακριτική αλλαγή: Το γνωρίζετε άλλωστε. Θα χρειαστούν αρκετές ώρες που σημαίνει πως πρέπει να πάτε προετοιμασμένες στο ραντεβού σας. Αρχικά πρέπει να απομακρυνθεί το χρώμα που ήδη υπάρχει.

Τέλος θα περαστεί το χρώμα που έχετε επιλέξει. Όλα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή και σε συγκεκριμένο χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tri Cities Blonde Specialist (@kathynunezhair)

Το ξάνοιγμα είναι μια έντονη διαδικασία: Υπάρχει περίπτωση να νιώσετε ενόχληση στο τριχωτό της κεφαλής κάτι που θεωρείται φυσιολογικό ενώ το συγκεκριμένο υλικό που χρησιμοποιεί ο haircolorist για να το πετύχει είναι ιδιαίτερα δραστικό που σημαίνει πως σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνες στο σπίτι.

Σωστή περιποίηση: Καλό είναι πριν από τη μεγάλη αλλαγή να περιποιηθείτε σε βάθος τα μαλλιά σας με ενυδατική μάσκα και έλαια. Το ξάνοιγμα τα ταλαιπωρεί πολύ οπότε το σωστό είναι να τα προετοιμάσετε. Να είναι δηλαδή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι η βασίλισσα του natural glow: Με αυτά τα προϊόντα θα αποκτήσετε την ίδια λάμψη!

SAG Awards 2021: Τα ωραιότερα beauty looks των βραβείων!

Keywords
Τυχαία Θέματα