Άγριες Μέλισσες -spoiler: Ο χωρισμός Κωνσταντή -Δρόσως και η επανασύνδεση

Στις «Άγριες Μέλισσες» ο Κωνσταντής χωρίζει με τη Δρόσω μετά την αποκάλυψη του θανάσιμου μυστικού που έχει να κάνει με το φόνο του Σέργιου και το γεγονός ότι συμμετείχαν και οι τρεις αδελφές σε αυτή.

Ο Κωνσταντής όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό είναι πολύ ερωτευμένος με τη Δρόσω και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά της. Θα υπάρξει μια έντονη συζήτηση, επανασύνδεση και στιγμές πάθους. Θα δώσει μια τελευταία ευκαιρία στη σχέση του.

Επίσης οι καλές σχέσεις των τριών αδελφών δεν θα κρατήσουν για πάντα, έπειτα από μια δελεαστική πρόταση που θα κάνει ο Νικηφόρος

στην Ασημίνα σε σχέση με τον μικρό Σέργιο.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης, να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Απ’ την άλλη η Ασημίνα δε θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι των Σεβαστών και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου. Ο Άγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση, ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη και της Βιολέτας έρχονται τα πάνω- κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπήσει την πόρτα. Στον Συνεταιρισμό, επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στον Δούκα και τους αγρότες και ένας καινούριος πόλεμος είναι προ των πυλών. Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη και τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σε μια περίεργη οργάνωση. Οι τρεις αδελφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο που πρόβαλε το Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Φιλήθηκαν Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης; Το πλάνο που προκάλεσε ερωτηματικά!

Μυρτώ Αλικάκη: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Λαγούτη – «Έπρεπε να χωρίσουμε…»

Survivor: Η πρόβλεψη του Γιώργου Λιανού για την τελική τετράδα

Keywords
Τυχαία Θέματα