Δεν βγαίνει στον αέρα το «Καλό μεσημεράκι» – Το μήνυμα του Νίκου Μουτσινά

Εκτός τηλεοπτικού αέρα για κάποιες ημέρες ακόμα θα παραμείνει η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

Η ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει βγει στον αέρα από την 1η Απριλίου έπειτα από κρούσμα κορονοϊού. Για μερικές ημέρες εκτός προγράμματος έμεινε και η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία ωστόσο επέστρεψε το πρωί της Δυτέρας. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το «Καλό Μεσημεράκι» για το οποίο ο επίσημος λογαριασμός του στο instagram ανέφερε χθες ότι θα επιστρέψει σήμερα.

Όπως φαίνεται όμως,

αυτό δεν κατέστη δυνατό και ο Νίκος Μουτσινάς ενημέρωσε με μήνυμα του τους followers του ότι υπάρχουν κρούσματα covid που θα τους κρατήσουν μακριά από το τηλεοπτικό πλατό για λίγες ακόμα μέρες.

«Εμείς, όπως καταλάβατε και από την Πέμπτη και από την Παρασκευή και από χθες μας βρήκε ο Covid τελικά, μας έψαξε ένα χρόνο και μας βρήκε. Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οπότε για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες μέρες ζωντανά, το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα, κι εμάς μας λείπετε κι εμείς θέλουμε να ξαναβρεθούμε, να κάνουμε τα χαζά μας, να γελάσουμε και να περάσουμε ωραία. Στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια και θα στείλουμε πίσω όλη την αγάπη», ανέφερε στο μήνυμά του Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το μήνυμα του παρουσιαστή:

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Συγκρίνουν τις κοιλιές τους λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα κοριτσάκια τους!

Survivor: Φιλήθηκαν Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης; Το πλάνο που προκάλεσε ερωτηματικά!

Ο αδελφός του Γιώργου Ασημακόπουλου εξομολογείται για τον θάνατο του μικρού τους αδελφού

Keywords
Τυχαία Θέματα