Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν το στιλ που έχουν υιοθετήσει στην καραντίνα! – Ποια κερδίζει τις εντυπώσεις;

Γνωστές Ελληνίδες στέλνουν κωδικό 6 και βγαίνουν τη βόλτα τους και εμείς είμαστε εκεί για να δούμε τα outfits που επιλέγουν, τα στιλιστικά λάθη αλλά και τις τάσεις που ακολουθούν. Δες παρακάτω ποιες εντοπίσαμε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του NDP Photo Agency και σχολίασε από κάτω ποιο look σου αρέσει περισσότερο;

Η Τζένη Θεωνά υιοθετεί ένα athleisure look που της ταιριάζει. Η γνωστή ηθοποιός φοράει μπεζ φόρμες και ασορτί sneakers

ολοκληρώνοντας το look της με τζιν jacket.

Η Τάμτα βγαίνει τη βόλτα της με τον αγαπημένο της Πάρι Κασιδόκωστα. Η γνωστή τραγουδίστρια φοράει κίτρινη φόρμα με oversized λευκό φούτερ και τζιν jacket ενώ προσθέτει στο outfit καπέλο, γυαλιά ηλίου και λευκά sneakers.

Η Τζένη Μπαλατσινού βγαίνει για περπάτημα με το μωράκι της και επιλέγει casual look που αποτελείται από μαύρο skinny τζιν, φούτερ, μακριά ζακέτα και μαύρες slouch boots.

Η Σία Κοσιώνη επιλέγει και αυτή με τη σειρά της casual ντύσιμο με τζιν παντελόνι, δερμάτινο jacket και sneakers, ενώ ολοκληρώνει το look με backpack.

Η Σάσα Σταμάτη ποντάρει σε μια αγαπημένη τάση της σεζόν που είναι τα graphic tops. Η δημοσιογράφος συνδυάζει την μπλούζα της με τζιν και δερμάτινο jacket δημιουργώντας ένα χαλαρό και άνετο outfit.

Η Νίνα Λοτσάρη κάνει τη βόλτα της φορώντας ένα vinyl παντελόνι, μποτάκια και ένα κομψό shacket.

Η Μαρίνα Πατούλη επιλέγει δερμάτινο παντελόνι με καμπάνα που το φοράει με puffer jacket σε κόκκινο χρώμα και μαντήλι στον λαιμό.

Η Δέσποινα Βανδή κερδίζει τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερο styling που κάνει στο look της, Η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει baggy jeans που φοράει με μαύρο top, sneakers και φλοράλ καπαρντίνα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προτιμάει ένα πιο αθλητικό look που αποτελείται από κολάν, ασορτί μπουστάκι και λευκό ζακετάκι.

Η Μαρία Μπεκατώρου συνδυάζει το μαύρο παντελόνι της με τζιν πουκάμισο, sneakers και oversized παλτό.

Διαβάστε ακόμα: Οι Ελληνίδες influencers μας δείχνουν 3 τρόπους για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας denim

Ρίγες: Πώς θα τις φορέσεις την Άνοιξη για να απογειώσεις το στιλ σου (+ 10 κομμάτια σκέτη απόλαυση)

ΑΥΤΗ η απόχρωση που επιλέγει η γνωστή influencer, Tezza, θα φορεθεί όσο καμία άλλη (+Oδηγός αγοράς)

Keywords
Τυχαία Θέματα