Trend Alert: Τα χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο τη νέα σεζόν

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να μάθουμε τις νέες τάσεις της σεζόν. Έτσι μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένες ώστε να κάνουμε τις σωστές αγορές στις εκπτώσεις.

Παρακάτω θα δεις τα χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο το φθινόπωρο/χειμώνα 2019. Τα περισσότερα από αυτά είναι αποχρώσεις που φοριούνται πάρα πολύ και αυτό το καλοκαίρι.

#Πορτοκαλί
Όσο πιο έντονο πορτοκαλί επιλέξεις

τόσο το καλύτερο γιατί οι top designers σε όλο τον κόσμο πόνταραν σε στα bold πορτοκαλί και στις neon εκδοχές τους.

#Φιστικί
Αν αγαπάς τις παλ αποχρώσεις τότε το φιστικί θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου!

#Βutter yellow
Το χρώμα του βούτυρου είναι super hot και θα το λατρέψεις όλο το καλοκαίρι αλλά και από το γθινόπωρο.

#Kόκκινο
Το κόκκινο της φωτιάς είναι must τα τελευταία 2 χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να είναι hot trend και την επόμενη σεζόν.

#Μοβ
Τα παλ και τα σκουρόχρωμα μοβ θα φορεθούν πολύ όλους τους μήνες του χρόνου! Συνδύασε διαφορετικές αποχρώσεις τους μεταξύ τους, όπως έκανε το fashion girl της παρακάτω φωτογραφίας.

#Μπεζ
To μπεζ και οι αποχρώσεις του φορέθηκαν πάρα πολύ τον περασμένο χειμώνα και αναμένεται να εξακολουθήσουν να φοριούνται και τις σεζόν που ακολουθούν.

#Πετρόλ
Το πετρόλ είναι ένα χρώμα που αγαπάμε ιδιαίτερα και κάθε σεζόν θέλουμε να το συμπεριλαμβάνουμε στις γκαρνταρόμπες μας. Φέτος θα είναι πολύ δημοφιλές χρώμα και θα στα καταστήματα θα βρεις πολλά κομμάτια σε αυτή την όμορφη απόχρωση.

#Neon
Τα neon χρώματα ήταν must αποχρώσεις την περασμένη χρονιά, φοριούνται πολύ το καλοκαίρι και θα φορεθούν ακόμα περισσότερο και το ερχόμενο φθινόπωρο.

#Το ροζ του σολομού
Δεν υπάρχει σεζόν που να μην υπάρχει κάποια ροζ απόχρωση που να είναι τάση. Φέτος αυτό το γλυκό ροζ που θυμίζει ροδακινί είναι μια από τις πιο hot αποχρώσεις.

#Γνήσιο καφέ
Το αυθεντικό καφέ είναι ακόμα ένα χρώμα που θα λατρέψουμε να βλέπουμε στις ντουλάπες μας.

Διαβάστε ακόμα: H Emily Deschanel υιοθετεί την τάση που λατρεύουν οι stars αυτή τη στιγμή!

H γνωστή fashion blogger Aimee Song μας δείχνει 4 tops που θα θέλεις να φοράς συνέχεια αυτό το Καλοκαίρι!

Ορκωμοσία Βουλής: Δες τι φόρεσαν οι πιο στιλάτες κυρίες- Ποιες ξεχώρισαν;

Keywords
Τυχαία Θέματα