Δύο νέα αρώματα που μεταφέρουν εσάς και τον αγαπημένο σας στα λιμάνια μιας άλλης εποχής

Ο Jean Paul Gaultier είναι ο μόδιστρος της καρδιάς μας. Πρόκειται για το σπουδαίο παιδί της μόδας που δεν είναι πια παιδί στην πραγματικότητα αλλά παραμένει στην ψυχή και την έμπνευση. Τα κλασικά του αρώματα παραμένουν τα αγαπημένα μας κι ας πέρασαν δεκαετίες από το πρώτο λανσάρισμα. Είναι το Classique, ο διάσημος κορσές για τις γυναίκες και ο ναύτης για τους άνδρες. Κάθε φορά όμως που ο Gaultier δημιουργεί ένα συλλεκτικό

μας παίρνει τα μυαλά. Όπως και τώρα που μας μεταφέρει στο “Λιμάνι της Αγωνίας” με δύο νέες συσκευασίες.

Το γυναικείο Classique Cabaret είναι βγαλμέnο από το συναρπαστικό καμπαρέ του Jean Paul Gaultier στο οποίο είστε προσκεκλημένες για να ζήσετε φανταστικές στιγμές! Εδώ, τα κορίτσια είναι μόνο χαρούμενα. Σε αυτό το καμπαρέ, μπορούν να προκαλέσουν αναταραχή. Και όχι μόνο στη φαντασία σας. Εδώ σε αυτό το καμπαρέ, βρίσκεστε για να διασκεδάσετε.

Ναι, αυτό είναι βέβαιο! Εδώ, δεν παίρνουμε τίποτα στα σοβαρά, βλέπουμε ομορφιά παντού. Είναι σαν τη ζωή, αλλά ακόμα καλύτερα. Καλωσορίσατε, στο καμπαρέ, όπου το χιούμορ και το κέφι επικρατούν. Εισπνεύστε το άρωμα της ελευθερίας, ένα άρωμα που δεν θα ξεχάσετε.

Το μπουκάλι του είναι έτοιμο για πάρτι και έτοιμο να λικνίσει τους γοφούς του. Ενώ το glittery κόκκινο φόρεμα του προμηνύει καλά νέα.

Το περιεχόμενο πάλι είναι το κεχριμπάρι του σκότους. Είναι το τζίντζερ της επιθυμίας. Είναι η λαχταριστή βανίλια. Και είναι ένας χαρούμενος συνδυασμός όλων αυτών!

Το ανδρικό Classique στέλνει τον αγαπημένο σας στο ναυτικό. Το νέο In The Navy είναι αφιερωμένο σε εκείνους που αγαπούν τα ταξίδια αλλά πάντα θέλουν να επιστρέφουν σε ασφαλές λιμάνι. Μεταξύ των βράχων και των μόλων παραμένει ένας επαναστάτης. Μεταξύ της θάλασσας και της αγάπης είναι ο πιο σέξι από όλους τους ναύτες!

Το μπουκάλι τον κάνει να νοιώθει ότι κρατά λίγη από την ελευθερία της ανοικτής θάλασσας στο χέρι σας. Στο κουτί δύο ναύτες δοκιμάζουν τη δύναμή τους. Και, ένα κορίτσι χαιρετά το πλήθος. Δεν υπάρχει χρόνος για να βαρεθείτε σε αυτό το πλοίο!

Το περιεχόμενο είναι μια εσάνς από δροσερό Fougere και δροσερό, νότες ωκεανού και μια δόση βανίλιας και ambergris.

Διαβάστε ακόμη:

H Tracee Ellis Ross εκτός από fashion icon τώρα αναδεικνύεται και σε beauty χάρη στο νέο της κούρεμα

Φορέστε τα αξεσουάρ μαλλιών όπως τα fashion girls

Keywords
Τυχαία Θέματα