To μήνυμα που έκρυβε το σχέδιο στο φόρεμα της Meghan Markle στη συνέντευξή της με την Oprah

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην Oprah Winfrey και από χτες, που προβλήθηκε η συνέντευξη, όλος ο κόσμος μιλάει για αυτήν. Η Meghan έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση που καθόλου τυχαία δεν ήταν. Η πρώην Δούκισσα του Sussex μας έχει συνηθίσει στο να στέλνει μηνύματα μέσω του στιλ της και

το ίδιο έκανε και με το συγκεκριμένο look.

To look της Meghan 

H Meghan Markle επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Armani αξίας 3.954 ευρώ το οποίο στο πάνω μέρος του είχε ζωγραφισμένο ένα μεγάλο λουλούδι. Εκπρόσωπος της Meghan Markle είπε στο Town & Country πως το φόρεμα επιλέχθηκε για συμβολικούς σκοπούς.

Το συγκεκριμένο λουλούδι συνδέεται εδώ και καιρό με την αναγέννηση και την πνευματική φώτιση και μπορεί «να ανθίσει παρά τις φαινομενικά δύσκολες συνθήκες». Έτσι αυτό το φόρεμα ήταν η πλέον κατάλληλη επιλογή για μια συνέντευξη στην οποία η Δούκισσα μίλησε για τον «σχεδόν μη επιβιώσιμο» χρόνο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Πρίγκιπα Harry συνδύασε το μαύρο φόρεμά της με ασορτί γόβες από το αγαπημένο της brand Aquazzura, ένα brand που εμπιστευόταν ακόμα και στον ρόλο της Δούκισσας. Οι γόβες της Meghan κόστισαν 565€ και η ίδια ολοκλήρωσε το look της με κολιέ Pippa αξίας 1.636 ευρώ και θαλασσί σκουλαρίκια Birks Bee αξίας 546 ευρώ.

Όλο το look της Meghan Markle κόστισε συνολικά 6.701 ευρώ!

Steal the Look

Μπορεί το look της Meghan να στοίχισε 6.701 ευρώ αλλά εμείς σου βρήκαμε ένα παρόμοιο look με συνολικό budget 168€.

Φόρεμα AXEL – Αγορά εδώ!
Γόβες Mark Milan – Αγορά εδώ!
Σκουλαρίκια Swarovski – Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: 6 τέλεια casual looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ρούχα που ήδη έχεις -Μην περιμένεις άλλο!

VIDEO- Η Fashion Editor του Faysbook.gr σου δείχνει τα πρώτα ανοιξιάτικα trends μέσα από ένα βίντεο

Versace: Η Gigi Hadid άνοιξε το show και η Donatella Versace αποθεώθηκε για μια ακόμα φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα