Shop the Look: Πώς θα αντιγράψεις εύκολα και οικονομικά τα looks των Μπόμπα, Οικονομάκου, Γαλύφα

Οι γήινοι τόνοι ήρθαν για να μείνουν στη ζωή μας και στην ντουλάπα μας καθώς εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια πρωταγωνιστούν σε κάθε μας outfit. Οι κολεξιόν γνωστών οίκων μόδας για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2021/ 2022 μας έδειξαν πως αυτές οι απόχρωσεις παραμένουν και άλλο στα trends και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό.

Γνωστές Ελληνίδες, όπως η Χριστίνα Μπόμπα, η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και η γνωστή influencer Έλενα Γαλύφα, μας δίνουν ιδέες για καθημερινά casual looks

σε γήινους τόνους που εντυπωσιάζουν και εμείς σου δείχνουμε πού μπορείς να βρεις παρόμοια ρούχα σε γήινους τόνους σε ελληνικά brands.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τις γήινες αποχρώσεις και τις προτιμάει στις πιο πολλές εμφανίσεις της τώρα που είναι έγκυος. Η γνωστή fashionista επιλέγει συνήθως άνετα πουλοβεράκια, jumper dresses, άνετες φόρμες σε μπεζ, εκρού, καφέ, ζαχαρί.

Shop the Trend

BSB πουλόβερ
Αγορά εδώ!

DOCA πουλόβερ
Αγορά εδώ!

DOCA ζακέτα
Aγορά εδώ!

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν επιλέγει μόνο μονόχρωμα looks που αποτελούνται από ρούχα σε γήινους τόνους. Η ίδια αγαπάει και τα φλοράλ σχέδια που άλλες φορές προτιμάει σε γήινα χρώματα και άλλες φορές σε πιο έντονους τόνους.

BSB jacket
Αγορά εδώ!

ΒSB top
Αγορά εδώ!

Attrattivo φούτερ
Αγορά εδώ!

Mark Milan boots
Αγορά εδώ!

Έλενα Γαλύφα

Η γνωστή Ελληνίδα influencer Έλενα Γαλύφα αγαπάει ιδιαίτερα τα γήινα χρώματα και της αρέσει να τα συνδυάζει και με μεταλλιζέ, ή σκούρα χρώματα. Η ίδια ποντάρει σε fluffy ζακέτες, κομψά blazers αλλά και εντυπωσιακά homewear looks σε γήινες αποχρώσεις.

‘ΑLE jeans
Αγορά εδώ!

Mark Milan γόβες
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: 6 τέλεια casual looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ρούχα που ήδη έχεις -Μην περιμένεις άλλο!

VIDEO- Η Fashion Editor του Faysbook.gr σου δείχνει τα πρώτα ανοιξιάτικα trends μέσα από ένα βίντεο

Versace: Η Gigi Hadid άνοιξε το show και η Donatella Versace αποθεώθηκε για μια ακόμα φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα