To manicure του weekend είναι glossy black

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης οι influencers φωτογραφήθηκαν περισσότερο και από τα διάσημα μοντέλα που έλαβαν μέρος στις πασαρέλες. Το street style άλλωστε είναι παράδοση και κάνει το γύρο του κόσμου αφού εμπνέει όπως ακριβώς και οι δημιουργίες των γνωστών οίκων.

Στη διαδρομή για τα shows ο φωτογραφικός φακός έπιασε κάθε λεπτομέρεια των εμφανίσεων των influencers και αυτό που προσέξαμε είναι ότι αγαπούν πολύ τα αξεσουάρ μαλλιών και το glossy black manicure. Και μάλιστα συνδυαστικά.

Τα τέλεια pins, barettes και headbands με πέρλες και μικροσκοπικά πετράδια έδεσαν τέλεια με τα σκούρα νύχια και τα jeans. Όπως υποστηρίζουν άλλωστε τα trends τα δημιουργεί κάθε γυναίκα μόνη της αρκεί να βρει τον τρόπο.

Οι nail artists από την άλλη μεριά είναι απόλυτα σύμφωνοι με το συγκεκριμένο look. Αγαπούν το μαύρο χρώμα ειδικά αν είναι γυαλιστερό και εντυπωσιακό και προτείνουν να το υιοθετήσουμε άσχετα με εποχή και περίσταση. Παράλληλα θεωρούν chic οτιδήποτε σκούρο ειδικά αν έχει πράσινους και μπλε τόνους. Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας λοιπόν μη διστάσετε. Μπορείτε να το υιοθετήσετε και μάλιστα με τις ευλογίες των ειδικών οι οποίοι αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους βερνίκια ώστε να πάρετε ιδέες.

Πρώτο και καλύτερο είναι το πλέον κλασικό. Πρόκειται για το Essie Nail Polish, Licorice. Ένα βερνίκι που χρησιμοποίησαν στα παρασκήνια από τον punk-rock Jeremy Scott μέχρι τον εναλλακτικό οίκο Proenza Schouler αφού το ζητούμενο ήταν κοινό: glossy και μαύρο.

Το OPI Gel Color, Black Onyx ήταν η επιλογή της nail pro Miho Okawara για το μανικιούρ της Lady Gaga στα Grammy Awards.

Ενώ το Chanel Le Vernis Longwear Nail Color, Fiction είναι ένα σχεδόν μαύρο βερνίκι με σμαραγδί υποτόνους που αγαπούν πολύ οι celebrities nail artists Olive & June. Όπως λένε οι ειδικοί φαίνεται σαν μαύρο μέχρι να το δεις από κοντά και αυτή ακριβώς είναι η γοητεία του. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends και παράλληλα είναι ότι πιο chic.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τέλεια κάλυψη

H νέα σειρά σώματος που πρέπει να δοκιμάσετε απόψε

Keywords
Τυχαία Θέματα