Street Fashion: H Jennifer Lopez υιοθετεί το πιο ωραίο casual look

Η Jennifer Lopez ξέρει πλέον τι της πηγαίνει και έτσι καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Το στιλ της έχει εξελιχθεί πολύ με τα χρόνια και κάθε look της είναι αξιοζήλευτο.

Η ίδια έκανε μια πολύ ωραία και κομψή casual εμφάνιση πριν λίγες ώρες και συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ένα baggy παντελόνι σε χακί χρώμα, με ασορτί blazer,

λευκό top και chunky boots Christian Louboutin με κορδόνια.

Η Lopez ολοκλήρωσε το πετυχημένο της look με ασορτί γυαλιά ηλίου και διακριτικά κοσμήματα.

To ξεθωριασμένον χακί είναι ένα χρώμα που αγαπάμε αυτόν τον χειμώνα και θα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τον χειμώνα του 2019/20. Όλες οι dusty αποχρώσεις γίνονται μόδα και υιοθετούνται τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στις πιο βραδινές εμφανίσεις μας.

Πολλοί σχεδιαστές στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης λάνσαραν ρούχα σε dusty αποχρώσεις δείχνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο τι θα φορεθεί τον επόμενο χειμώνα. Οι bold αποχρώσεις παραμένουν στη μόδα και γεμίζουν με χρώμα το στιλ και την ντουλάπα μας.

Όσον αφορά για τα κοστούμια, όπως σας έχουμε ήδη πει, είναι το απόλυτο σύνολο του 2019 και μπορείς να το φορέσεις με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους ανάλογα την περίσταση.

Διαβάστε ακόμα: New Ηot Trends: Oι τσάντες που θα λατρέψεις μέσα στο 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα