Η Khloe Kardashian με το νέο της look αποδεικνύει ότι θαυμάζει τη Marilyn Monroe

Η Khloe Kardashian έκοψε τα μαλλιά της. Ναι ίσως δεν είναι κάτι το περίεργο αφού απ’ ότι φαίνεται η οικογένεια έχει υιοθετήσει τους hairstylists και haircolorists ώστε να είναι στη διάθεση τους καθημερινά. Το σωστό βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι αφαίρεσε τα extensions. Παράλληλα όμως ο celebrity hairstylists Andrew Fitzsimmons χάρισε μια υπέροχη φόρμα στα φυσικά μαλλιά της Khloe και οι haircolorists

Tracey Cunningham και Jen Atkins της τα έβαψαν και πάλι πλατινέ.

Ως εδώ δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο αν και το κούρεμα είναι πράγματι συγκλονιστικό. Η δουλειά που κάνει όμως ο celebrity hairstylist είναι γνωστή σε όλες μας αφού επιμελείται τα κουρέματα και χτενίσματα του μισού Hollywood. Οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι χρυσά τα χέρια του.

Για να επανέλθουμε όμως το κούρεμα της είναι εξαιρετικό και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό αρχικά με την ανιψιά της η οποία απέκτησε το ίδιο bob και στη συνέχεια μόνη της όπου φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες. Ένα όμως ήταν εκείνο που έκανε εντύπωση τόσο σε εμάς όσο και στους θαυμαστές και θαυμάστριες της: Η Khloe στις φωτογραφίες είναι φτυστή η Marilyn Monroe. Δεν ξέρουμε αν είναι το μήκος, το χρώμα, το μακιγιάζ ή όλα μαζί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θυμίζει την αξέχαστη star υπερβολικά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 12 Φεβ, 2019 στις 3:11 μμ PST

Προφανώς αυτό ήταν και το ζητούμενο. Και ο Fitzsimmons είναι expert σε κάτι τέτοια. Έχει και μια μικρή αδυναμία σε οτιδήποτε retro και glam οπότε κατάφερε να δημιουργήσει ένα look που είναι απλά τέλειο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 13 Φεβ, 2019 στις 9:57 πμ PST

O ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι κάθε φορά τον εκπλήσσουν οι επιθυμίες της. Είναι σαν να πηγαίνει με τον καιρό, και το φετινό χειμώνα ήθελε ένα κοντό σχετικά κούρεμα και πολύ ανοιχτή απόχρωση. Το πιθανότερο είναι την άνοιξη να αλλάξει γνώμη. Άλλωστε τους τελευταίους 3-4 μήνες έχει βάψει τα μαλλιά της καστανα με ανταύγειες, icy και platinum blonde, ροζ και τώρα πάλι platinum.

Διαβάστε ακόμη:

H νέα σειρά σώματος που πρέπει να δοκιμάσετε απόψε

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το primer

Keywords
Τυχαία Θέματα