Προβλέψεις Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Πάρτε μέρος σε κάποια από εκείνη την έρευνα, τον προγραμματισμό ή την οργάνωση που πρέπει να κάνετε όσο το δυνατόν νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Μέχρι αργά το απόγευμα, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να… αιωρούνται γύρω σας, αναζητώντας τις απαντήσεις μόνο που μπορείτε να δώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε μια ισχυρή αίσθηση ότι κάτι νέο ξεκινά αλλά ίσως να μην είναι αυτό που ελπίζατε.Προσοχή στην υγεία σας και στα μικροατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σιωπή μπορεί να θεωρηθεί ως συμμόρφωση, οπότε φροντίστε να μην μιλήσετε αν νιώθετε άβολα.

Τα καλά νέα είναι ότι προσελκύετε φίλους για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ευρέως γνωστοί για το γρήγορο μυαλό σας, αλλά σήμερα θα συναντήσετε κάποιον που θα μπορούσε να σας διδάξει νέα πράγματα και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτά.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε μεγάλη πίεση για να κάνετε μια καλή εντύπωση σε κάποιον αλλά όλα προέρχονται από μέσα σας. Πιστεύετε γενικά ότι η δουλειά αφορά την προσπάθεια που βάζετε σε αυτήν, αλλά και οι το εργασιακό περιβάλλον παίζει ρόλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με κάποιον συνεργάτη σας, είναι πλέον η στιγμή να δηλώσετε σαφώς ότι δεν πρόκειται να ασχοληθείτε παραπάνω αλλά να λήξετε τη συνεργασία σας.

ΖΥΓΟΣ

Μερικές φορές το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή είναι να μην κάνετε απολύτως τίποτα.Έχετε λιγότερο έλεγχο των πραγμάτων από ό, τι νομίζετε ότι κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε είτε να επιλέξετε συνειδητά να αλλάξετε το σώμα σας και την φυσική σας κατάσταση, είτε να προσπαθήσετε σκληρότερα για να επιτύχετε τους στόχους που έχετε βάλει στη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από ένα διάστημα σκληρής δουλειάς και πολλών απαιτήσεων, θέλετε σήμερα να βγείτε και να διασκεδάσετε μαζί με το σύντροφό σας, ή τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια υποστήριξη που νομίζατε ότι θα ήταν πάντα εκεί για σας δεν είναι αυτή τη στιγμή, οπότε ήρθε η ώρα να σταθείτε στα πόδια σας ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέρετε κάποιον του οποίου ο τρόπος ζωής είναι πολύ διαφορετικός από τον δικό σας, και θα μπορούσατε να μάθετε πολλά από αυτό το άτομο αυτή τη στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορεί να ζητηθεί μια μικρή θυσία από την πλευρά σας. Αναφερόμαστε στη δουλειά σας, όμως σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν καλά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα