Tips & Tricks: Πώς να φορέσεις crop top το Φθινόπωρο (VIDEO)

Η γνωστή και αγαπημένη influencer και instagrammer Valeria Lipovetsky μας δείχνει πώς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας crop tops ακόμα και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

#1. Η Valeria Lipovetsky συνδυάζει το μαύρο crop top που φοράει με παντελόνι γραφείου. Από πάνω επιλέγει να φορέσει μια κοντή ζακέτα για εκείνες τις μέρες που η θερμοκρασίες θα είναι πιο χαμηλές.

#2. Αν ακόμα και με τη ζακέτα σου νιώθεις να κρυώνεις μπορείς να ακολουθήσεις το tip της Valeria και να φορέσεις από πάνω ένα moto

jacket σε μια παλ απόχρωση.

#3. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις αξεσουάρ για ακόμα πιο ωραίο στιλ. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μερικά κοσμήματα, και ένα pouch bag είναι αξεσουάρ που θα δώσουν στιλ και άποψη στην εμφάνισή σου. Πρόσθεσε είτε chunky sandals είτε sneakers στο look για να δείξει πιο ολοκληρωμένο.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα βήματα που σου προτείνει να ακολουθήσεις η γνωστή fashionista για να φορέσεις το αγαπημένο σου crop top όλες τις εποχές.

View this post on Instagram

Happy September! I feel like I can feel Autumn slowly creeping in already. If you haven't noticed, I'm a big fan of crop tops so this is one way to take them from summer to fall! Bralette – @mango Cardigan – @aritzia Jacket – @storets Pants – @josephfashion from @vestiaireco Bag – @bottegaveneta Shoes – @nike #vlstyles

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on Sep 4, 2020 at 9:10am PDT

Διαβάστε ακόμα: Τα χρώματα του Φθινοπώρου: Ποια θα φορέσουμε περισσότερο από ποτέ!

To φαντασμαγορικό show του οίκου Dolce & Gabbana που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Δερμάτινο παντελόνι: Πώς θα το φορέσεις το Φθινόπωρο σύμφωνα με το σωματότυπό σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα