Η εμφάνιση της Φαίης στην πρεμιέρα του Πρω1νού 7/9

Η Φαίη μας είπε σήμερα την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πρεμιέρα του ανανεωμένου Πρω1νού, παρουσίασε τους συνεργάτες της, παλιούς και καινούργιους και έστειλε τις ευχές της σε όλες τις εκπομπές και στα φρέσκα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Τι φόρεσε όμως στην αρχή της καινούργιας σεζόν; Έχουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες. Η Φαίη μας λοιπόν σε συνεργασία με την ομάδα της είπε ένα μεγάλο ναι στο υλικό που θα κυριαρχήσει όσο κανένα άλλο αυτή τη σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το δέρμα!

Συγκεκριμένα το look της που έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου αποτελείται

από ένα αμάνικο τοπ με φαρδιές τιράντες και σούρα στο στήθος και μια ψηλόμεση φούστα με κουμπιά στο πλάι και βολάν στο κάτω μέρος της εταιρείας μόδας BSB.

Επίσης από δύο άκρως εντυπωσιακά τσόκερ στο λαιμό, το ένα με μπριγιάν και το άλλο με μπριγιάν και σμαράγδι από τα κοσμηματοπωλεία PATSEAS και ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες, Christian Louboutin από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Καλή σεζόν να έχουμε. Ραντεβού αύριο λίγο ΠΡΙΝ τις 10 για το ανανεωμένο Πρω1νό με τη Φαίη μας και την υπέροχη παρέα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα