Η Selena Gomez σας δείχνει πως θα αποκτήσετε το εμβληματικό της cat eye look (video)

H Selena Gomez λάνσαρε ήδη τη δική της σειρά μακιγιάζ ακολουθώντας τα βήματα των Rihanna και Victoria Beckham. Ονομάζεται Rare Beauty και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 48 αποχρώσεις φον ντε τεν, πούδρα, blush, κραγιόν και

lip gloss όλα σε απίθανες συσκευασίες.

Η Gomez ακολουθεί πάντα τις τάσεις και έχει μεγάλη αδυναμία στο cat eye look. Είναι σήμα κατατεθέν της άλλωστε αφού το υιοθετεί σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν θα μπορούσε να λείπει το eyeliner από την συλλογή της. Με αφορμή λοιπόν το λανσάρισμα της σειράς πριν από μερικές μέρες στην Αμερική η star αποδέχτηκε την πρόταση της Vogue να αποκαλύψει τον τρόπο που δημιουργεί το εμβληματικό eye look.

Όπως θα δείτε στο video ακολουθεί, η Gomez ξεκινά εφαρμόζοντας μια ανοιχτόχρωμη σκιά με shimmer στα βλέφαρα και μια nude στην εσωτερική γωνία. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το Rare Beauty Eyeliner κάνει περίγραμμα ξεκινώντας από το μέσο του άνω βλεφάρου προς τα έξω και με φορά προς τα πάνω.

Η ίδια μάλιστα τονίζει πως κοιτά ευθεία στον καθρέφτη ώστε να μην της ξεφύγει καμία λεπτομέρεια. Τέλος δημιουργεί μία ακόμη γραμμή στην εξωτερική γωνία, παράλληλα με την πρώτη και γεμίζει το κενό που έχει δημιουργηθεί.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αντιγράψτε τις κινήσεις της:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το συγκλονιστικό eye make up look της Lucy Boynton -Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

H Kim Kardashian έβαψε τα μαλλιά της στο ωραιότερο και πιο φυσικό χρώμα ever!

Keywords
Τυχαία Θέματα