Τα καλοκαιρινά hair color trends που μπορείτε να αποκτήσετε ακόμα και τώρα -Παραμένουν μεγάλες τάσεις!

Τις τάσεις του καλοκαιριού στα χρώματα των μαλλιών της γνωρίζετε. Κάποιες δεν αποφασίσατε να κάνετε όμως την μεγάλη αλλαγή. Και τώρα πλέον οδεύουμε προς το φθινόπωρο. Επιστρέψατε από τις διακοπές και φυσικά βρεθήκατε με τον κομμωτή σας.

Συζητήσατε τυχόν ανανέωση στο χρώμα ή στο μήκος και τώρα πλέον είστε έτοιμες. Και θέλετε στ’ αλήθεια μια νέα, extreme απόχρωση. Μία από εκείνες που είδατε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πολύ σας άρεσε. Είναι όμως ακόμη τάση.

Κι

όμως οι ειδικοί αποκάλυψαν πως 4 hair color trends του καλοκαιριού συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και τη νέα σεζόν. Εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας τα συγκεκριμένα κι εσείς απλά θα αποφασίσετε. Σας θέλουμε τολμηρές.

Το γκρι είναι εδώ. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας αρκετές δεν βάψατε τα μαλλιά σας με αποτέλεσμα να κάνουν τις εμφάνιση τους τα λευκά. Η αλήθεια είναι πως αρχίσατε να το σκέφτεστε σοβαρά.

Κι εμείς σας έχουμε καλά νέα. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και αν δεν αντέχετε να περιμένετε την αναμονή μπορείτε να τα βάψετε στο φυσικό σας χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Harris (@sarahharris) στις 9 Αύγ, 2020 στις 10:47 πμ PDT

Buttery Blonde: Είναι ψυχρό, “κρεμώδες” και τεράστια τάση. Επίσης ταιριάζει στους περισσότερους τόνους δέρματος σε αντίθεση με το ξανθό της πλατίνας, για παράδειγμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLEACH (@bleachlondon) στις 11 Αύγ, 2020 στις 5:10 πμ PDT

Ροζ: Είναι η τάση της καραντίνας και το χρώμα που προτίμησαν οι celebrities. Τελευταία στη σειρά είναι η Kaia Gerber και οι celebrity haircolorists επιμένουν πως θα το δούμε παντού τους επόμενους μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLEACH (@bleachlondon) στις 30 Ιούλ, 2020 στις 11:08 πμ PDT

Σκούρες ρίζες: Είναι το εφέ που θα σας βολέψει απίστευτα. Οι ρίζες παραμένουν σκούρες και φυσικές και τα υπόλοιπα μαλλιά μερικούς τόνους πιο ανοιχτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cassondra Kaeding (@ckaedingcolor) στις 1 Σεπ, 2020 στις 10:01 μμ PDT

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

DIY: Γαλλική πλεξούδα μέσα σε fishtail -Είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχετε κάνει μέχρι τώρα (video)

Το συγκλονιστικό eye make up look της Lucy Boynton -Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα