Tα 10+1 μυστικά της Jennifer Lopez για να δείχνει… 28 στα 48 της!

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μυστικά ομορφιάς της αγαπημένης μας Jennifer Lopez και προσπαθήστε να ακολουθήσετε και εσείς μερικά από αυτά.

1. 4-5 φορές την εβδομάδα ξεκινά τη μέρα της κάνοντας γυμναστική. Αυτή είναι μια συνήθεια χρόνων που δεν αλλάζει ποτέ. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές γυμνάζεται με personal trainer. Όταν είναι στη Νέα Υόρκη με τον David Kirsch και όταν είναι

στο LA με την Tracy Andrerson. «Έχουν διαφορετική προσέγγιση στο θέμα τις άσκησης, αλλά ο συνδυασμός των δύο είναι ιδανικός για μένα, γιατί είναι καλό και για το σώμα να αλλάζει συνήθειες γυμναστικής».

2. Ορκίζεται στο γλυκολικό οξύ, ένα συστατικό που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε προϊόντα για ακμή, δερματίτιδες, πανάδων, σε κρέμες κατά των ραγάδων και σε προϊόντα ανάπλασης. Το γλυκολικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και βοηθά στην ανανέωσή της, αφήνοντάς τη λεία και απαλή από τις πρώτες κιόλας χρήσης προϊόντων που το περιέχουν.

3. Η πρωτεΐνη πρωταγωνιστεί σε όλα της τα γεύματα. Και δεν μιλάμε μόνο για κρέας, κοτόπουλο και αυγά, αλλά και για πλήθος άλλων τροφών που περιέχουν πρωτεΐνη, όπως τα αμύγδαλα, η βρώμη, η κινόα, οι φακές και άλλα. «Όταν έχω λιγούρες πάντα θα επιλέξω πρωτεΐνη, με βοηθά να νιώθω χορτάτη για περισσότερη ώρα και είναι η καλύτερη τροφή για τις μυικές ομάδες», έχει δηλώσει.

4. Δεν κάθεται ποτέ για ώρα στον ήλιο γιατί η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι γνωστό πως καταστρέφει το κολλαγόνο και την ελαστίνη της επιδερμίδας, προκαλώντας πρόωρη γήρανση. Όπως η ίδια δήλωσε στο αμερικανικό Instyle «Πιστεύω πολύ στα προϊόντα με SPF και προσπαθώ να μην εκτίθεμαι ποτέ για ώρα στον ήλιο».

5. Υπάρχουν 3 πράγματα που δεν αγγίζει ποτέ. «Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω και δεν πίνω καφέ. Όσο μεγαλώνεις αυτά τα τρία καταστρέφουν το δέρμα σου», όπως δήλωσε στο περιοδικό US Weekly.

6. Κοιμάται καλά, παρόλο που πάντα μπαίνει σε πειρασμό να δει στο Netflix τις αγαπημένες της σειρές. «Για μένα το Nο 1 tip ομορφιάς είναι να κοιμάσαι αρκετά. Ιδανικά θα ήθελα να κοιμάμαι 9-10 ώρες τη μέρα, αλλά φροντίζω να κοιμάμαι τουλάχιστον 8», είπε στο αμερικανικό Instyle.

7. Φοράει καθημερινά την ενυδατική της κρέμα. Όπως είπε σε ένα επεισόδιο του Watch What Happens Live η αγαπημένη της είναι η Dr Hauschka’s Rose Day Cream που αγοράζει από τα Whole Foods και κοστίζει 28,40 δολάρια.

8. Κάνει καθημερινά διαλογισμό, κάτι που ξεκίνησε το 2015, όταν ένιωσε έντονα πιεσμένη προσπαθώντας να συνδυάσει την καριέρα της ως ηθοποιός, τραγουδίστρια και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Πλέον κάνει διαλογισμό για 20 λεπτά όταν ξυπνήσει και για άλλα 20 λεπτά πριν κοιμηθεί.

9. Ασχολείται ευλαβικά με τον καθαρισμό του προσώπου της. Όπως έχει πει «Πλένω πάντα, πάντα το πρόσωπό μου μετά τη γυμναστική, γιατί έτσι καθαρίζουν οι πόροι και το δέρμα παραμένει υγιές.

10. Πίνει πάνω από 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Όπως έχει πει στο βρετανικό Hello «Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας σωστά. Πίνω πολύ νερό, ειδικά πριν την προπόνηση. Σε βοηθά να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να αποδώσεις καλύτερα στη γυμναστική σου».

11. Η διατροφή της είναι πλούσια σε πράσινα λαχανικά. «Μου αρέσουν πολύ τα πράσινα λαχανικά και τα συμπεριλαμβάνω στην καθημερινή μου διατροφή. Σπαράγγια, μπρόκολο, kale, λαχανάκια Βρυξελλών. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, έτσι τρώω κατά βάση σπιτικό φαγητό. Αγαπώ πολύ τις συνταγές του Πουέρτο Ρίκο γιατί με αυτές μεγάλωσα».

Διαβάστε ακόμα: Kate Middleton: Aυτά είναι τα 6 αγαπημένα μυστικά ομορφιάς της

Keywords
Τυχαία Θέματα