Σοκ στον Παναθηναϊκό: Διαγνώστηκε με καρκίνο ανίατης μορφής ο Ρενέ Χένρικσεν

Υπήρξε από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ τίμησε τη φανέλα για έξι ολόκληρα χρόνια (1999-2005). Ήταν λαμπρή η πορεία του σαν αμυντικός του Τριφυλλιού αλλά και σαν αρχηγός της Εθνικής Δανίας.

Ο Ρενέ Χένρικσεν δίνει τους τελευταίους μήνες τον πιο σκληρό και δύσκολο αγώνα ενάντια στον καρκίνο. Ο 48χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, αποκαλύψε το πρόβλημα με την υγεία του σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δανέζικο Τύπο.

«Είναι μια μορφή καρκίνου που δεν μπορεί

να θεραπευθεί, αλλά μπορεί να κρατηθεί ήρεμη. Είναι μια ασθένεια που μπορείς εύκολα να ζήσεις για πολλά χρόνια», δήλωσε και συνέχισε:«θεωρούσα ότι έχω ξεπεράσει τους αγώνες της ζωής μου στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα έχω να παλέψω για τη ζωή μου. Είμαι αποφασισμένος να βρω τη δύναμη και να τα καταφέρω».

Εδώ και περίπου ένα χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο στον μυελό των οστών, γνωστό και ως μυελωμάτωση ενώ από τον περασμένο Αύγουστο κάνει χημειοθεραπείες: «Σαν αθλητής που ήμουν, με ενοχλεί ότι δεν μπορώ να κερδίσω, ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω την ασθένεια. Σε αντάλλαγμα, όμως, μπορώ να το μειώσω στο ελάχιστο, οπότε μπορώ τουλάχιστον να παίξω για την ισοπαλία», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Δραγούμη: Δεν φαντάζεστε πώς έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα