GNTM – Μάνατζερ Ζωής Ιωαννίδου: «Ήταν αγένεια όσα είπε η Χατζηπαντελή, μας προσέβαλε»

Η Ζωή Ιωαννίδου είναι ένα από τα μοντέλα που πέρασαν από τις auditions του GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης 20/9. Η 26χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Κύπρο είπε στους κριτές πως εκπροσωπείτε από τρία πρακτορεία στην Κύπρο και, μάλιστα, οι δύο bookers της τη συνόδευσαν στο GNTM.

Τότε, η Σοφία Χατζηπαντελή βγήκε έξω και ζήτησε από τις μάνατζερ, Μύριαμ και Γιώτα, να περάσουν μέσα και να δουν όλοι μαζί την audition της Ζωής Ιωαννίδου. Ωστόσο,

πολύ γρήγορα το ευχάριστο κλίμα μετατράπηκε σε ένα κλίμα γεμάτο ένταση, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να ζητάει με αγενές τρόπο από τις μάνατζερ να βγουν έξω. Η συγκεκριμένη αντίδραση σχολιάστηκε αρνητικά και από τους χρήστες των social media.

Το πρωί της Τετάρτης 21/9, οι δύο bookers, Μύριαμ και Γιώτα, μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, μη κρύβοντας την ενόχλησή τους με τη στάση της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Ήμασταν έξω και κάποια στιγμή μας κάλεσε μέσα η Σοφία Χατζηπαντελή. Η Ζωή ήταν ήδη μέσα. Κάτσαμε στις καρέκλες των κριτών που μας έβαλαν και στη συνέχεια έγινε όλο αυτό που παρακολουθήσατε. Εγώ ξέρω πως γίνονται τα reality, οπότε καταλαβαίνω γιατί προβλήθηκε αυτό. Σίγουρα δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι, πρέπει να υπάρχει σεβασμός πάνω απ΄όλα», είπε αρχικά η Γιώτα.

Και η Μύριαμ πρόσθεσε: «Εγώ έχω θυμώσει περισσότερο γιατί εμείς μαθαίνουμε στα κορίτσια μας να πηγαίνουν στα castings και να είναι ευγενικές είτε πάρουν είτε όχι τη δουλειά. Αυτό που είπε η Σοφία Χατζηπαντελή ότι η κοπέλα δεν θα έχει μέλλον αν μείνει μαζί μας, το άκουσα χθες το βράδυ και είμαι έξω φρενών».

Τέλος, η Γιώτα ξεκαθάρισε: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμείς συνεργαζόμαστε εδώ και έναν χρόνο με τη Ζωή, η κοπέλα βρίσκεται δέκα χρόνια στον χώρο του modeling. Ήταν αγένεια όσα είπε η Σοφία Χατζηπαντελή, μας προσέβαλε».

Διαβάστε ακόμα:

 Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Πρέπει να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια»

 GNTM – Μαρί Ρόουζ: Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου στις auditions

 Love Island: Εντυπωσιακές εικόνες από τη βίλα που θα μένουν οι παίκτες

Keywords
Τυχαία Θέματα