Survivor: «Η μητέρα της Καρολίνας είναι πολύ στεναχωρημένη γιατί αυτό που βλέπει δεν…»

Στην Ελένη Βουλγαράκη και στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε σήμερα το πρωί (3/4) η πολύ καλή φίλη της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor, Παυλίνα Μπεχράκη!

Η ίδια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως η μητέρα της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ στεναχωρημένη με όσα βλέπει στην τηλεόραση.

«Με την Καρολίνα γνωριζόμαστε από 19 ετών και τα τελευταία 3 χρόνια μέναμε μαζί. Βλέπαμε το τελευταίο Survivor, πριν

από δύο χρόνια και της λέω “πρέπει να πας οπωσδήποτε εκεί”. Μου έλεγε όχι. Τη δήλωσα χωρίς να το ξέρει και την πήραν τηλέφωνο μετά από δύο μήνες. Πιο πολύ την άγχωσε το φαγητό και το ριάλιτι μέρος.

Δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της. Δεν τσακώνεται ποτέ. Στον καβγά, το 3ο άτομο που μπαίνει στη μέση (Χριστίνα) και προσβάλει τη φίλη μου για να ανέβει σε ένα ριάλιτι, έχει πάει και σε άλλα ριάλιτι για να προκαλέσει τον ίδιο πανικό.

Την Καρολίνα δεν την ενδιέφερε να πάει εκεί και να κάνει σούσουρο γύρω από το όνομά της. Θεωρώ πως η άλλη κοπέλα το έκανε επιτηδευμένα για να ακουστεί το όνομά της. Η μητέρα της είναι πολύ στεναχωρημένη γιατί αυτό που βλέπει δεν είναι η Καρολίνα και είναι άσχημο», είπε χαρακτηριστικά η κολλητή φίλη της Καρολίνας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Θεόφιλος Βανδώρος: Ραγίζει καρδιές ο 97χρονος πατέρας του, Νίκος – «Είμαι ζωντανός νεκρός – Θεέ μου πήγαινε με στο παιδί μου»

Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη: «Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε, τον κακό σύζυγο ποτέ»

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα δάκρυά της για την Χριστίνα Κοντοβά και την υιοθεσία – «Θα γίνω εγώ η νονά της κόρης της»

Keywords
Τυχαία Θέματα