Kώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί!

Το ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου, αποκαλύπτοντας την ευχάριστη είδηση αλλά και κάποιες λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της make up artist.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχει μπει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και οι δυο τους είναι πανευτυχείς, καθώς τον περασμένο Αύγουστο το ζευγάρι πέρασε δύσκολα με την αποβολή της Βαλεντίνης.

«Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το

ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή θα σκεφτώ “Εντάξει, μωρέ, πονάς λίγο, δεν είναι κάτι”. Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. “Φυσάμε” και το γιαούρτι», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε στο περιοδικό ότι ξέρουν το φύλο του μωρού, αλλά δεν θέλουν ακόμα να το αποκαλύψουν. Μάλιστα ο Κώστας Σόμμερ εξηγεί ότι δυο μήνες μετά την απώλεια του μωρού τους πέρσι ξεκίνησαν τις προσπάθειες και η Βαλεντίνη έμεινε έγκυος!

«Ο γιατρός μας είπε για δυο μήνες να μην προσπαθήσουμε καθόλου. Γιατί είχε προχωρήσει αρκετά η εγκυμοσύνη και έγινε απόξεση. Μπήκε στο χειρουργείο. Μόλις μας έδωσαν το πράσινο φως, έμεινε έγκυος», είπε.

Mε τη σειρά της, η Βαλεντίνη τόνισε για το χαρμόσυνο γεγονός: «Αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα “Αγάπη μου, είναι θετικό».

Όσο για το αν σχεδιάζουν τον γάμο τους και ποια είναι τα σχέδιά τους, ο Κώστας Σόμμερ δήλωσε: «Σαφώς και υπάρχει, αλλά εξαιτίας όλων αυτών που γίνονται αυτή την περίοδο φαίνεται να καθυστερεί λίγο. Συζητάμε για πολιτικό γάμο, για τον οποίο χρειάζονται πολλά χαρτιά και θέλει περίπου έναν μήνα, ειδικά τώρα που δεν δουλεύει τίποτα και όλα υπολειτουργούν. Αν λοιπόν αυτός ο μήνας γίνει δύο μήνες, τότε αρχίζουν και στενεύουν τα περιθώρια».

Διαβάστε περισσότερα:

Ιωάννα Τούνη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και «εξαφανίστηκε» από τα social media

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σε πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα!

Chris Σταμούλης: «Ο λόγος που άρχισα να απομακρύνομαι από τον James ήταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα