2 καλοκαιρινά eye make up looks που σας προτείνουμε να υιοθετήσετε αυτό το weekend!

Είναι weekend αλλά όχι σαν όλα τα υπόλοιπα αφού από τη Δευτέρα θα μπορείτε και πάλι να πάτε για ψώνια στα αγαπημένα σας καταστήματα. Ναι, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένα διαδικασία αλλά who cares?

Σημασία έχει πως θα δοκιμάσετε επιτέλους εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που έχετε δει εδώ και καιρό και κυρίως θα επισκεφτείτε το beauty κατάστημα που πολύ σας έχει λείψει.

Από σήμερα έχετε μια ακόμη μικρή ελευθερία. Επιτρέπεται να πάτε λίγο πιο μακριά από το σπίτι

σας που σημαίνει πως θα δείτε την κολλητή σας. Θα περπατήσετε δίπλα-δίπλα, φορώντας πάντα τη μάσκα προστασίας και θα πείτε όλα τα νέα σας κανονικά και όχι μέσα από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας.

Θα πρέπει λοιπόν να το γιορτάσετε και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το τέλειο hair look και το ακόμη πιο τέλειο μακιγιάζ. Και στο συγκεκριμένο post εμείς θα σταθούμε στο δεύτερο και θα σας δώσουμε δύο τέλειες ιδέες.

Πρόκειται για τα καλοκαιρινά eye make up trends που έχουμε ήδη ξεχωρίσει και είμαστε σίγουρες πως θα ενθουσιαστείτε.

Ροζ και πάλι ροζ. Είναι το χρώμα που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και χρώμα ματιών. Επίσης είναι εκείνο με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το ωραιότερο μονοχρωματικό look ever.

Θα απλώσετε τη σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο. Όσο πιο έντονη τόσο το καλύτερο. Και στη συνέχεια θα εφαρμόσετε blush και ένα ανάλαφρο κραγιόν στον ίδιο ακριβώς τόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup)

Blue eyeliner: Αφήστε για λίγο στην άκρη το μαύρο και επιλέξτε την πιο σοφιστικέ απόχρωση του μπλε. Και αν πιστεύετε πως ένα απλό περίγραμμα αρκεί, κάνετε λάθος.

Θα δημιουργήσετε το πιο εξεζητημένο eye make up look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rina Sawayama (@rinasonline)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Sun kissed look: Είναι το hair trend που θα λατρέψετε γιατί θυμίζει Καλοκαίρι!

Βγάλτε τη μάσκα προστασίας και φορέστε την ωραιότερη sheet mask -5 για να επιλέξετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα