Survivor: Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου στην πρόταση του James και τα «καρφιά» για την Άννα Μαρία!

Η πρόταση που έκανε ο James Καφετζής στο Survivor να μαγειρέψει εκείνος με την Άννα Μαρία Βέλλη έκανε έξαλλη την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία βρήκε πως πίσω από αυτό βρίσκεται μια νέα στρατηγική από την υπο-ομάδα

των μπλε.

«Ήταν απόφαση αυτό, δεν ήταν ρητορικό και επίσης το έκανε όταν ήμουν μόνη μου και χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος μπροστά για να δει ακριβώς το σκηνικό πώς έγινε. Έχουμε πει πως ότι έχει να κάνει με την ομάδα… αποφασίσει η ομάδα. Βέβαια έχουμε δει στο παρελθόν ότι κανείς από αυτούς δεν έχει κάνει καμία δουλειά.

Δεν μου κάνει εντύπωση ότι έρχονται μετά από τρεις μήνες και λένε ότι θέλουν να μαγειρέψουν, είναι μία άλλη στρατηγική την οποία κρατάνε τα παιδιά, εκεί που πάντα θέλουν να θυματοποιήσουν τους εαυτούς τους. Θέλουν να δείξουν ότι προσφέρουν και στην καλύβα, ενώ δεν έχουν προσφέρει ποτέ. Το μόνο πράγμα που έκανε η Άννα Μαρία είναι να μοιράζει το φαγητό που είναι 5 λεπτά. Είχε χρέος να πλύνει και μια κατσαρόλα που δεν την έπλυνε ποτέ και κάθε φορά που πήγαινα εγώ με τον Πάνο Καλίδη να μαγειρέψουμε τη βρίσκαμε την κατσαρόλα με τα σκουλήκια.

Δεν γίνεται κάποιος που θέλει να προσφέρει στην ομάδα να σηκώνεται μετά από 3 μήνες να λέει ότι θέλω να κάνω κάτι», αντέδρασε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε όσα είπαν:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor – Τριαντάφυλλος: «Και στο κάτω-κατω ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς που θέλει να διώξει εμένα;»

Δήμος Αναστασιάδης: «Η σχέση μας με την Τζένη ήταν από την αρχή αλλοπρόσαλλη, με την καλή έννοια…»

Masterchef: Ξάφνιασε ο Τζιοβάνι! Το πλεονέκτημα που απέρριψε!

Keywords
Τυχαία Θέματα