Meghan & Harry: 5+1 πράγματα που μάθαμε από τη σχέση τους και θα τα εφαρμόσουμε και στις δικές μας σχέσεις

H Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry είναι ένα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι. Μελετώντας τη σχέση τους καταλήξαμε σε 6 tips που αξίζει να προσέξεις και εσύ και να τα εφαρμόσεις και στη δική σου σχέση.

#1. To ζευγάρι είναι ανοιχτό σε νέες εμπειρίες και αυτό είναι ένα στοιχείο που τους ενώνει. Από πριν ακόμα γνωριστούν και οι δυο ήταν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ενός τυφλού ραντεβού. Αν δεν ήταν ανοιχτοί σε αυτό δεν θα είχαν γνωριστεί ποτέ και δεν θα είχαν καταλήξει παντρεμένοι και ευτυχισμένοι.

#2. Και οι

δύο πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες και επίσης θεωρούν πως τους αξίζει να είναι ευτυχισμένοι. Παρά το γεγονός πως η μοίρα τους φαινόταν προκαθορισμένη, οι ίδιοι σκέφτηκαν πως θα ήταν πιο ευτυχισμένοι και τόλμησαν να αποποιηθούν τους τίτλους τους και να ταξιδέψουν μέχρι την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

#3. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο της σχέσης τους είναι πως έχουν παρόμοιους στόχους και το ίδιο όραμα. Αυτό τους βοηθάει να κυνηγάνε τα όνειρά τους μαζί και να πετυχαίνουν πιο εύκολα όλα όσα επιδιώκουν.

#4. Δεν εστιάζουν στις διαφορές τους αλλά στις ομοιότητές τους. Όσο ένα ζευγάρι εστιάζει στις διαφορές που έχει δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι πραγματικά ευτυχισμένο.

#5. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε ό,τι και αν τους συμβεί και σε όποια δυσκολία τους παρουσιάζεται. Είναι σαν να είναι σύμμαχοι για πάντα σε αυτή τη ζωή.

#6. Φαίρονται ο ένας στον άλλον ως ίσος προς ίσο. Παρά τους τίτλους που έχουν, παρά το γεγονός πως ο Harry είναι Πρίγκιπας, οι δυο τους αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον ως ίσα μέλη της σχέση τους.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να χειριστείς τους τσακωμούς με τον σύντροφό σου αν εκείνος δεν σε ακούει ποτέ!

3 stars του Hollywood, που είναι παντρεμένοι πάνω από 30 χρόνια, αποκαλύπτουν το μεγάλο μυστικό της ευτυχίας τους

6 tips που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο για να βελτιώσεις τη σχέση σου μέχρι τη Δευτέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα