Survivor – Τριαντάφυλλος: «Και στο κάτω-κάτω ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς που θέλει να διώξει εμένα;»

Η επόμενη μέρα από το επεισοδιακό συμβούλιο των κόκκινων στο Survivor, βρήκε τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη να συζητούν όσα τους καταλόγισαν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας και ιδιαιτέρως ο Κόρο και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Τριαντάφυλλος στάθηκε μάλιστα ιδιαιτέρως στην κίνηση του Γιώργου Κοψιδά να ζητήσει από τη Νικολέτα που είχε την ασυλία να θέσει εκείνον ως τρίτο υποψήφιο μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη, λέγοντας πως ο γνωστός

τραγουδιστής είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο δε θα έκανε παρέα στην έξω ζωή και ουσιαστικά πως τον ανέχεται αναγκαστικά στο παιχνίδι.

Δείτε ΕΔΩ όσα ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς για τον Τριαντάφυλλο.

O Τριαντάφυλλος βρήκε πως αυτό που έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν ύπουλο και πως κάνει αυτά που κορόιδευε.

“Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο Κοψιδά, γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός, έχει δει τα πάντα και έχει δει πόση λάσπη και πόση αδικία έχω φάει εγώ και η Μαριάνθη. Και στο κάτω κάτω ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς που θέλει να βγει μπροστά και να διώξει εμένα και τη Μαριάνθη; Αυτό ας το κρίνει ο κόσμος. Κάνει αυτά που κοροϊδευε στον Τζέιμς που έδωσε τον Πάνο με τα γλυκόλογα με τη μόνη διαφορά πως αυτός έδωσε τον εαυτό του» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε τα σχόλια του Τριαντάφυλλου και της Μαριάνθης:

Διαβάστε ακόμα:

Στη φυλακή ο γνωστός σχεδιαστής μόδας για διακίνηση κοκαΐνης

Δήμος Αναστασιάδης: «Η σχέση μας με την Τζένη ήταν από την αρχή αλλοπρόσαλλη, με την καλή έννοια…»

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η πρόβλεψη που έκανε για τον νικητή του Masterchef 5!

Keywords
Τυχαία Θέματα