Δείτε γιατί το νέο κούρεμα της Alexandria Ocasio-Cortez είναι το πλέον κατάλληλο για όλες σας!

Οι celebrities βρέθηκαν και πάλι με τους κομμωτές τους και αποφάσισαν να κόψουν τα μαλλιά τους. Εκείνες που δεν τόλμησαν να το κάνουν μόνες στο σπίτι. Άλλωστε πέρασαν αρκετούς μήνες κλεισμένες στο σπίτι, όπως όλες μας και το μόνο που ήθελαν ήταν μια ανανέωση.

Λέγεται πως όταν αποφασίζουμε να κόψουμε τα μαλλιά μας είναι ένας τρόπος να αφήσουμε πίσω μας μια δύσκολη περίοδο που περάσαμε και να προχωρήσουμε με αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε όλα τα looks που υιοθετούν οι stars και τις τελευταίες μέρες μάλιστα

βλέπουμε και πάλι το bob να βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιλογών τους.

Ακόμη και η Penelope Cruz αποφάσισε να υιοθετήσει την μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων όπως επίσης και η Monica Bellucci. Αναφερόμαστε στις δύο συγκεκριμένες μιας και είναι οι celebrities που τα μακριά μαλλιά τους ήταν σήμα κατατεθέν.

Και τώρα έρχεται η Alexandria Ocasio-Cortez να αποκτήσει ένα μακρύ bob να επιβεβαιώσει πως είναι το look που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε για πολλές σεζόν ή και χρόνια ακόμη.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τρόπο ζωής, ηλικία και style.

Επίσης μπορείτε να το χτενίσετε με αρκετούς τρόπους  όπως για παράδειγμα κυματισμοί, sleek ή μπούκλες αλλά και να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ για να το αναβαθμίσετε.

Στην περίπτωση του νέου look  της Cortez μπορείτε ακόμη και να μαζέψετε τα μαλλιά σε μια χαμηλή, χαριτωμένη αλογοουρά και low bun.

Σε αντίθεση με άλλα haircut trends, όπως το pixie ή το mullet, δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε τον κομμωτή σας κάθε 1-2 μήνες για να του δώσει και πάλι φόρμα.

Τόσο το bob όσο και το lob μακραίνοντας συνεχίζει να δείχνει τέλειο. Εκτός αν έχετε κόψει αφέλειες που, μεταξύ μας, δεν είναι πρακτικές ειδικά το καλοκαίρι.

Και το σημαντικότερο: Πρόκειται για το πιο κομψό κούρεμα ever.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σύσφιξη σώματος: Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθείτε καθημερινά για τέλειο σώμα το Καλοκαίρι!

Chocolate cake: Αυτή η λαχταριστή απόχρωση στα μαλλιά είναι το No 1 trend!

Keywords
Τυχαία Θέματα