Survivor: Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Ταβλαδάκης-“Ο James είναι πίσω από ό,τι συμβαίνει”

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης αποχώρησε από το Survivor και χθες επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love it και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Αρχικά δήλωσε στενοχωρημένος που αποχώρησε τόσο νωρίς από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια σχολίασε τις συμπεριφορές των πρώην συμπαικτών του.

“Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά να πω την αλήθεια. Με έχει ρίξει όλο αυτό. Δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς και δεν νομίζω ότι το άξιζα. Με όσα είπε η Άννα Μαρία απήυδησα και γύρισα και της είπα ότι με αυτά που κάνουν θα τους περιμένει ο κόσμος έξω με τις ντομάτες! Πιθανόν να υπέθεσε ότι εγώ της είπα ότι έξω δεν είναι αρεστοί… Ο James είναι πίσω από όλα! Πίσω από κάθε τι που συμβαίνει εκεί Μαζί με την Άννα Μαρία κινούν τα νήματα και υποκινούν καταστάσεις. Ο Νίκος είναι ένα καλό παιδί, ο οποίος όμως ουσιαστικά είναι υποχείριο των δύο.”, είπε χωρίς να “μασάει” τα λόγια του.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε με νόημα: “Πίστευα ότι υπήρχαν δύο ηθοποιοί στο παιχνίδι, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Κοψιδάς, αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι υπήρχαν πολλοί περισσότεροι”.Τέλος, έκανε μια αποκάλυψη για τον James Καφετζή και μια κίνησή του που δεν έιδαμε στους δέκτες μας: “Ο James ήθελε να τα ξέρει όλα για να ξέρει που μπορεί να χτυπήσει τον καθένα. Όταν ήταν βράδυ, που δεν φαινόταν και έφευγε, τον είχα δει δυο τρεις φορές που κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο για να κρυφακούσει τι λέμε”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ανθή Σαλαγκούδη: “Δεν περίμενα κάποιες δηλώσεις του Περικλή. Συνεχίζει να κάνει, αλλά…”

Παναγιώτης Χατζόπουλος: Όσα είπε για την αποχώρησή του από τη “Φάρμα”-Τα κιλά που έχασε μέσα σε μια εβδομάδα!

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντούν στις φήμες που θέλουν την εκπομπή τους να ολοκληρώνεται πρόωρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα