Emma Watson- Penelope Cruz: Έκοψαν τα μαλλιά τους αποδεικνύοντας πως το bob είναι πλέον θρυλικό look!

Οι celebrtities ακολουθούν αλλά και δημιουργούν τις τάσεις. Κάθε φορά που κόβουν τα μαλλιά τους, αλλάζουν το χρώμα ή υιοθετούν ένα hairstyle, ένα post στον λογαριασμό τους στο Instagram αρκεί για να γίνει viral και να γίνει το νέο trend της σεζόν.

Τον μεγαλύτερο ρόλο στην απόφασή τους παίζει ο προσωπικός τους hairstylist που τους προτείνει τα looks κι εκείνες τολμούν να ακολουθήσουν την συμβουλή. Όσο μεγαλύτερη είναι η αλλαγή τόσο πιο έντονες είναι οι αντιδράσεις.

Μην

ξεχνάτε το bowl cut που δημιούργησε ο Adir Abergel στην Charlize Theron. Έκανε το γύρο του κόσμου και συζητήθηκε όσα λίγα, αν και το άλλαξε λίγες εβδομάδες μετά.

Υπάρχει όμως και ένα κούρεμα που κατάφερε να γίνει θρυλικό μέσα σε 1 περίπου χρόνο αφού το υιοθέτησαν οι περισσότερες stars και είναι το bob.

Το κλασικό κούρεμα που είχαμε ξεχάσει για μια δεκαετία τουλάχιστον και ξαφνικά έγινε σημείο αναφοράς. Jennifer Lopez, Kim και Khloe Kardashian, Kaia Gerber, Selena Gomez, Camila Cabello και Irina Shayk είναι μερικές μόνο από τις celebrities που απόκτησαν τέλεια bob εμπνέοντας όλες εμάς.

Και τώρα έρχονται δύο ακόμη να υιοθετήσουν το εμβληματικό κούρεμα αποδεικνύοντας πως και τη νέα δεκαετία το bob παραμένει ένα από τα πολύ αγαπημένα τους.

Πρόκειται για τις Emma Watson και Penelope Cruz. Είναι και οι δυο τους υπέροχες με το νέο look.

H Watson μετά το pixie cut που τόλμησε πριν από αρκετά χρόνια, κράτησε το μήκος των μαλλιών της σταθερά, κάτω από τους ώμους.

Αμέσως μετά την καραντίνα όμως αποφάσισε να αποκτήσει ένα ασύμμετρο bob που της χαρίζει μια κομψή πινελιά που της ταιριάζει πολύ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Watson (@watson.nation)

Η Cruz, από την άλλη, έμεινε αρκετά χρόνια πιστή στα μακριά και σκούρα καστανά μαλλιά της. Πριν από μερικές ημέρες όμως αποκάλυψε το νέο της 90’s bob, θηλυκό και sexy χάρη στα caramel highlights που φωτίζουν το πρόσωπο της και αναδεικνύουν την μεσογειακή της ομορφιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Αν έχετε σκοπό να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας μόλις, με το καλό, ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια, τα συγκεκριμένα bob είναι απίθανες ιδέες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Εκτός από το make up και το μανικιούρ της Meghan Markle ήταν συμβολικό! Δείτε τι ακριβώς εννοούμε

Δεν ξέρετε τι να κάνετε σήμερα με τα μαλλιά σας; 5 χτενίσματα της Dua Lipa που θα σας εμπνεύσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα