Σήμερα αντιγράφουμε το υπέροχο στιλ της Olivia Palermo με ελάχιστο budget

Η Olivia Palermo είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες μας stars και πάντα μας αρέσει να αντιγράφουμε το στιλ της. Η ίδια διαθέτει εκπληκτικό γούστο και πάντα μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές. Η γνωστή Fashion Editor λατρεύει τους neutral και γήινους τόνους και τους προτιμάει συχνά στην καθημερινότητά

της.

Όπως θα δεις και στις παραπάνω φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο instagram, η Olivia επενδύει σε μπεζ, εκρού και καφέ ρούχα που μπορεί εύκολα να συνδυάσει με άλλες αποχρώσεις στα everyday look της.

Στο πρώτο look η Olivia ταιριάζει το καρό παντελόνι της με εκρού πουλόβερ και ολοκληρώνει το outfit με oxford shoes. Στο δεύτερο look προτιμάει την ασφάλεια ενός κοστουμιού σε μπεζ τόνο και το συνδυάζει με loafers. Στο τρίτο outfit η γοητευτική Palermo ποζάρει με δερμάτινη φούστα, γούνα και μαύρα hiking boots δημιουργώντας ένα κομψό και casual look. Τέλος, στο τέταρτο look η όμορφη fashionista μας δίνει ένα έξτρα tip φορώντας το φουλάρι της πάνω από τη μάσκα και ταιριάζοντάς την με κομψό πουλόβερ και σακάκι σε παρόμοιους τόνους. Ποιο από τα παραπάνω looks σου αρέσει περισσότερο. Δες παρακάτω τον οδηγό αγοράς που σου ετοιμάσαμε για να κάνεις τα ψώνια σου και να δημιουργήσεις outfits παρόμοια με αυτά της Palermo.

Shop the Look

Σορτς DOCA
Αγορά εδώ!

Φούστα DOCA
Αγορά εδώ!

Πουκάμισο Lynne
Αγορά εδώ!

Φούστα Lynne
Αγορά εδώ!

Φόρεμα Toi&Moi
Αγορά εδώ!

Φόρεμα Toi&Moi
Αγορά εδώ!

Γιλέκο ‘Ale
Αγορά εδώ!

Παντελόνι Attrattivo
Αγορά εδώ!

Πουκάμισο Attrattivo
Αγορά εδώ!

Σακάκι BSB
Αγορά εδώ!

Πουλόβερ BSB
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Total denim: Οδηγός αγοράς για να υιοθετήσεις μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν

Μάθε όλες τις τάσεις της μόδας στα τζιν μέσα από ένα βίντεο του 1 λεπτού! (VIDEO)

To μήνυμα που έκρυβε το σχέδιο στο φόρεμα της Meghan Markle στη συνέντευξή της με την Oprah

Keywords
Τυχαία Θέματα