Υπάρχουν 5 μυστικά για τέλεια επιδερμίδα και η αγαπημένη μας αισθητικός, Θεανώ Μπέλλα σας τα αποκαλύπτει!

Τον τελευταίο χρόνο έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε πολύ με την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Δεν υπήρχε άλλωστε η δικαιολογία της έλλειψης χρόνου. Δουλεύτε από το σπίτι και βγαίνετε μόνο αν είναι απαραίτητο.

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να ακολουθείτε πιστά την πρωινή και βραδινή ρουτίνα και να απλώσετε επιτέλους τις μάσκες και τα scrubs που έχετε εδώ και καιρό στο μπάνιο σας σχεδόν ανέγγιχτα.

Και κάπως έτσι η όψη της επιδερμίδας σας έχει βελτιωθεί. Ίσως είναι ένα από τα ελάχιστα καλά της καραντίνας

μια και όλες σας πάντα θέλατε μια τέλεια επιδερμίδα. Αν πάλι δεν τα έχετε καταφέρει να αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων, πιθανότατα κάνετε ένα από τα 5 βασικά λάθη.

Η αγαπημένη μας αισθητικός Θεανώ Μπέλλα μαρτύρησε τα 5 σημαντικότερα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε και είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείτε. 

Νο 1: Σωστός καθαρισμός. Γνωρίζετε ήδη πως είναι το πρώτο και τελευταίο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Υπάρχει όμως το σωστό προϊόν στο μπάνιο σας; Πως θα επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει; Ιδού: Τα απαλά και ενυδατικά προϊόντα σε μορφή  γαλακτώματος είναι κατάλληλα  για τα ξηρά, ευαίσθητα και ώριμα δέρματα. Οι  λιπαρές και μικτές επιδερμίδες θέλουν πιο λιπαρές φόρμουλες που διαλύουν το σμήγμα. Παράλληλα, ο σωστός καθαρισμός περιλαμβάνει πάντοτε και την λοσιόν προσώπου, η οποία επαναφέρει το φυσιολογικό, ελαφρά όξινο pH στην επιδερμίδα.

Νο 2: Σωστή διατροφή. Δεν γίνεται να αποκτήσετε ένα υγιές και όμορφο δέρμα αν δεν ακολουθείτε σωστή και υγιεινή διατροφή. Εμπλουτίστε με  λαχανικά και φρούτα που είναι σημαντικά για την όμορφη όψη της επιδερμίδας.

Νο 3:  Σωστή επιλογή προϊόντων περιποίησης. Πολύ συχνά, ειδικά όσες από εσάς έχετε μικτή επιδερμίδα, επιλέγετε ακατάλληλα προϊόντα περιποίησης.  Η αισθητικό σας είναι εκείνη που μπορεί να σας συμβουλεύσει για τις φόρμουλες που ταιριάζουν και βελτιώνουν το δέρμα σας.

Νο 4:  Μην συνδυάζετε προϊόντα διαφορετικών brands. Κάθε εταιρεία έχει στα καλλυντικά της,  ιδιαίτερα βασικά συστατικά (γαλακτοποιητές, συντηρητικά κλπ), που δεν ταιριάζουν πάντα με τα αντίστοιχα άλλων εταιρειών.  Ορισμένες φορές προκύπτουν ακόμη και ασυμβατότητες που προκαλούν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Καλό είναι κάθε φορά να χρησιμοποιείτε ένα συνδυασμό προϊόντων της ίδιας εταιρείας.

Νο 5: Αντηλιακή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι η κύρια αιτία της  πρόωρης γήρανσης του δέρματος.  Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φοράτε καθημερινά αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας.  

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Εκτός από το make up και το μανικιούρ της Meghan Markle ήταν συμβολικό! Δείτε τι ακριβώς εννοούμε

Η Άνοιξη ξεκινά όταν δημιουργήσετε το ωραιότερο pedicure -Δείτε τα χρώματα που θα κάνουν θραύση!

Keywords
Τυχαία Θέματα