Survivor All Star: Ελευθερία Ελευθερίου κατά Σπύρου Μαρτίκα -«Είναι ψεύτης, απαράδεκτος και επικίνδυνος»

Άλλο ένα επεισόδιο με πολλά «καρφιά» παρακολουθούν οι τηλεθεατές στο «Survivor All Star», μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Συγκεκριμένα, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ γίνεται για ακόμη μια φορά ο κακός χαμός, αφού η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά στον Σπύρο Μαρτίκα που στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού την αποκάλεσε «κλέφτρα».

Η τραγουδίστρια πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας τον επιχειρηματία αδίστακτο, ψεύτη,

απαράδεκτο και δειλό.

«Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άνδρας, δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες τους. Μας απείλησε ότι αν τον ψηφίσουμε θα τον βρούμε απέναντί μας και για αυτό τώρα έδωσα την ψήφο μου, γιατί εμένα δεν με έχει απειλήσει ποτέ κανείς.

Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό λέγεται Σπύρος Μαρτίκας», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου για τον συμπαίκτη της.

Και συμπλήρωσε στην κάμερα της παραγωγής: «Βγαίνει και λέει ότι ευθύνομαι εγώ που έφυγε ο Στάθης Σχίζας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο Στάθης εδώ και έχει πάρει φόρα ο Σπύρος. Θα ήθελα να είναι εδώ ο Στάθης να δούμε οι τρεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Είναι ένας killer που θέλει να μένει στο παιχνίδι κάθε βδομάδα».

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού: «Στα σχόλια για την ηλικία μου τι να πω, είμαι 57 ετών και καλύτερα να πεθάνω;»

Χάρης Τζωρτζάκης για Νίκο Μουτσινά: «Τον καλούμε να απεργήσει μαζί μας και δε του κακιώνουμε που δε τον είδαμε στην πορεία»

Chiara Ferragni: Σοκάρει ο σύζυγός της, Fedez -«Ήμουν άρρωστος από τα αντικαταθλιπτικά, έχασα 5 κιλά σε 4 μέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα