Αντώνης Κανάκης: «Παρακολουθούμε μια ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών»

Συγκλονίζουν καθημερινά οι μαρτιρίες για το φονικό δυστήχημα στα Τέμπη και τα σπαρακτικά λόγια των αγαπημένων ανθρώπων αυτών των 57 ανθρώπων που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Με αφορμή την τραγωδία αυτή που σημειώθηκε, ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» κατά ορισμένων δημοσιογράφων και πολιτικών, οι οποίοι -όπως είπε- έχουν μια κοινή κατεύθυνση.

«Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε,

τα οποία είναι ανάξια λόγου.

Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Και κατέληξε: «Παρακολουθούμε αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά».

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού: «Στα σχόλια για την ηλικία μου τι να πω, είμαι 57 ετών και καλύτερα να πεθάνω;»

Χάρης Τζωρτζάκης για Νίκο Μουτσινά: «Τον καλούμε να απεργήσει μαζί μας και δε του κακιώνουμε που δε τον είδαμε στην πορεία»

Chiara Ferragni: Σοκάρει ο σύζυγός της, Fedez -«Ήμουν άρρωστος από τα αντικαταθλιπτικά, έχασα 5 κιλά σε 4 μέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα