Survivor All Star: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Στο χθεσινό επεισόδιο, η ομάδα των Διασήμων έχασε από τους Μαχητές και στο δεύτερο αγώνισμα της εβδομάδας στο «Survivor All Star», συνεχίζοντας έτσι το σερί των ηττών της.

Έτσι, μετά τη προχθεσινή υποψηφιότητα της Ελευθερίας Ελευθερίου, οι Διάσημοι κλήθηκαν να βγάλουν στον τάκο ακόμα δυο συμπαίκτες τους. Τελικά, εκείνοι που τέθηκαν υποψήφιοι από την ομάδα των Κόκκινων ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με τον πρώτο να αναφέρει «μακάρι

να ακούσω το όνομά μου στην αποχώρηση» και την δεύτερη να τονίζει στους τηλεθεατές πως άμα την βλέπουν ότι δεν περνάει καλά να μην την ψηφίσουν.

Σήμερα, οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν του Μαχητές στο νέο παιχνίδι ασυλίας, με τους Μπλε να αναγκάζονται να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προκειμένου να τον βγάλουν στον τάκο.

Μετά από πολλούς και ένοντους καυγάδες στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, οι περισσότεροι Μαχητές έβαλαν στην κάλπη το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου και έτσι εκείνος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Ο ίδιος δεν φάνηκε να πέφτει από τα σύννεφα με την απόφαση των συμπαικτών του, ωστόσο έδειξε πως δεν του αρέσει καθόλου όλη αυτή η διαδικασία, τονίζοντας πως «έχω κουραστεί με αυτό το παιχνίδι που γίνεται».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star -Ηλίας Γκότσης: «Στο βωμό του χρήματος κάνουν πραγματικά τα πάντα»

Γενέθλια για την Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση με τα παιδιά της και η εντυπωσιακή τούρτα!

Survivor All Star: Ελευθερία Ελευθερίου κατά Σπύρου Μαρτίκα -«Είναι ψεύτης, απαράδεκτος και επικίνδυνος»

Keywords
Τυχαία Θέματα