5 αναπάντεχοι συνδυασμοί με μπότες ιππασίας δημιουργούν τα πιο ωραία καθημερινά looks

22:33 7/3/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί να μην μας αρέσει να ιππεύουμε, αλλά στο look της ιππασίας έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία. Μεσάτα σακάκια, λεπτά ζιβάγκο, ψηλόμεσα παντελόνια σε όψη κολάν και οι κλασικές flat μπότες συνθέτουν τα πιο κομψά σύνολα ιππασίας, τα οποία δεν χρειάζονται περιττά στολίδια και υπερβολές για να εντυπωσιάσουν. Κι αν κάποτε τα παπούτσια αυτά συνόδευαν μόνο τέτοια looks, σήμερα εξελίσσονται και φοριούνται κυριολεκτικά με τα πάντα!

Oversized blazer και πουκαμίσα

Νέο, φρέσκο και ωραίο. Το ανοιξιάτικο look δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει πολλά. Αρκούν δυο τρία διαχρονικά κομμάτια και οι κλασικές μπότες

ιππασίας που θα προσθέσουν την κομψή πινελιά στο outfit. Τι κι αν ο μαξιμαλισμός κυριαρχεί αυτήν την στιγμή στον κόσμο της μόδας, το μίνιμαλ θα είναι πάντα hot.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lecareux (@chloelecareux)

Μάξι φορέματα και χουχουλιάρικα παλτό

Ναι, μια ψηλοτάκουνη μπότα σε στιλ cowboy θα ταίριαζε γάντι με το συγκεκριμένο look, ωστόσο τα flat παπούτσια είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσουν και να προσφέρουν άνεση. Φορέστε λοιπόν τις μπότες ιππασίας κάτω από τα μακριά σας φορέματα και δώστε άλλη πνοή, πιο casual, στην καθημερινότητά σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Mangriñan (@violeta)

All time classic

Και total black σύνολο που εντυπωσιάζει με τη λιτότητά του. Μπορεί πάνω στο άλογο να μη μπορέσετε να ανεβείτε, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα στο δρόμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)

Εργαζόμενο κορίτσι με flat

Μίνι φούστες, κολλαριστά ανδρικά πουκάμισα και ασορτί γραβάτες στέκονται πάνω σε flat μπότες ιππασίας, δημιουργώντας το πιο σύγχρονο και φρέσκο officewear. Τα νέα σύνολα συνδυάζουν το στιλ με την άνεση και γι’ αυτό χαιρόμαστε ιδιαιτέρως!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lecareux (@chloelecareux)

Μαύρες Μπότες: Tα στιλ που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα

Keywords
Τυχαία Θέματα