Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος – «Δεν είμαι εγώ ο πιο αδύναμος κρίκος»

Στο δεύτερο επεισόδιο του «Survivor All Star» διάσημοι και μαχητές ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία. Μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας των διασήμων, σήμερα οι μαχητές έπρεπε να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο για να αποφύγουν ακόμα μία ψηφοφορία. Και τα κατάφεραν! Μπορεί το σκορ να έφτασε στο 9-9, όμως ο Ηλίας Μπόγδανος και η Εύη Σαλταφερίδου χάρισαν τον τελευταίο πόντο στους μαχητές, εξασφαλίζοντας την ασυλία της ομάδας τους.

Έτσι, οι διάσημοι

κλήθηκαν να ψηφίσουν για πρώτη φορά στο «Survivor All Star», παίρνοντας την κρυάδα. Ανάμεσα σε αυτούς που ψηφίστηκαν ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και τελικά τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση. Να θυμίσουμε πως από τους μαχητές, ο Περικλής Κονδυλάτος είναι εκείνος που θα διεκδικήσει τις ψήφους του κοινού.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, ο Κώστας Παπαδόπουλοςδεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με το αποτέλεσμα, μιας και ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του αδύναμο παίκτη. Ο ζαχαροπλάστης υποστήριξε πως έχει χαρίσει νίκες στην ομάδα του και τόνισε πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, σεβάστηκε την απόφαση των συμπαικτών του.

Από τον αυριανό αγώνα ασυλίας θα κριθεί ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος που θα τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού την πρώτη εβδομάδα που το «Survivor All Star» βρίσκεται στον αέρα.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες»

 Τζένη Μελιτά για Παπαχαραλάμπους – Δροσάκη – Αναστασοπούλου: «Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία των τελευταίων ετών»

 Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη βαφτιστήρα της, Ada

Keywords
Τυχαία Θέματα