Netflix: Ετοιμάζει σειρά κινουμένων σχεδίων με τον Elvis Prisley – Δείτε την πρώτη φωτογραφία του project

00:20 10/1/2023 - Πηγή: InStyle

Μία νέα σειρά animated (κινουμένων σχεδίων) έρχεται στο Netflix, όπως έγινε γνωστό μέσω Twitter. Η παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα προωθεί συνέχεια νέες σειρές και ταινίες. Αυτή την φορά πρωταγωνιστής του νέου project θα είναι ο Elvis Presley,

ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της μουσικής σκηνής.

Nancy Sinatra: Η συγκινητική αφιέρωσή της για τα 88α γενέθλια του Elvis Presley – “Να ήταν εδώ να γιορτάσει μαζί μας” Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elvis Presley (@elvis)

Η σειρά θα ονομάζεται «Agent Elvis» και θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην υπηρεσία. Αυτά είναι και τα μόνα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, στην περιγραφή της φωτογραφίας που ανάρτησε.

Συγκεκριμένα, το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε μέσα από το «Netflix Geeked» και δείχνει τον «βασιλιά του ροκ εν ροκ» να φορά τα εμβληματικά γυαλιά του και να κρατάει ένα χρυσό όπλο. Και φυσικά να του εύχονται παράλληλα και Happy Birthday στον Βασιλιά.

HAPPY BIRTHDAY to the King

Agent Elvis, a new original Netflix animated series is coming soon pic.twitter.com/mGHANnh8G7

Netflix Geeked (@NetflixGeeked) January 8, 2023 Maestro: Στην κορυφή του ελληνικού Netflix για τρίτη συνεχή εβδομάδα – Το “ευχαριστώ” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα